Blogolj!

Bolgár urat kirúgták a 168 órától! És már zsidóznak is!

Ha van visszataszító figúrája a ballib sajtónak, akkor az Bolgár György, a Klubrádió betelefonálóinak „Bolgárura”, aki most kivágtak a 168 óra című hetilaptól, mint azt a bizonyos macskát.

Bolgár György még Gyurcsány Ferenchez képest is balra (Fotó: index.hu)

Na mondjuk olyan nagyon nem fog hiányozni, már csak azért sem, mert ugye a 168 óra című kiadványt soha – SOHA!!! – nem vettem még a kezembe. Most mondjuk egy lépéssel közelebb került hozzám, de még mindig nagyon messze állunk egymástól. Magának a kirúgás tényének Bolgár úr nem akart reklámot csinálni, de a Klubrádióban bekérdezett neki az egyik hívő hallgató. 


Hát mi lesz most? A beszélgetésből ugye az jön le, hogy ma Magyarországon az egyetlen igazmondó Bolgár György volt, akire immár nem tart igényt a 168 óra, pedig az a lap, ahova aztán minden és mindenki befér. 

Az egész rémtörténetől Gyurcsány Ferenc háziportálja a Nyugati Fény számolt be. Szerintük: 

a valóságban a Fidesz-közeli EMIH (Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség) irányából érkezhetett nyomásgyakorlás, miután a Klubrádió leadta Bolgár György interjúját Heisler Andrással, amelyben a másik zsidó egyház, a MAZSIHISZ elnöke kritizálta a Sorsok Háza-megállapodást.

A fényesek azt is hozzáteszik, hogy a 168 óra és a Klubrádió tulajdonosi körében akad olyan cég, amely az EMIH-hez köthető. Attól tényleg vonatkoztassunk el és ne is kommentáljuk, hogy a portál a MAZSIHISZ-t és az EMIH-t „konkurens zsidó egyháznak” nevezi. 

A médiatörténeti eseménnyel kapcsolatban megszólalt az indexnek Tóth Ákos a kiadvány főszerkesztője is és elmondta, hogy Bolgár úr kilenc éve működő sorozata elfáradt. Tegyük hozzá ez könnyen megeshet, pedig biztos irgalmatlan nagy lendülettel indult.

Szerintem el kéne olvasni a lapot: ennél karakteresebben ellenzéki lap ma nem igazán akad. Bolgár rovatának megszüntetése az én döntésem volt, amit nem kívánok hosszasan kommentálni.

Erről ennyit. Felkészül a Klubrádió?

További tartalmak, amik érdekelnek:

Blogstar.hu

Blogstar.hu. 86K likes. Mindenkit érdekelhet, hogy Téged mi érdekel!

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/59509/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-09-25 17:04:23
A szívem szakad meg ezért a fényre sötétülő idiótáért, de tényleg !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?