Blogolj!

Így hazudnak Orbán Ráhel szülésével kapcsolatban

Ebben az esetben a lényeg a jelenség, nem pedig az, hogy Orbán Ráhel egészséges gyermeknek adott életet. Ehhez amúgy gratulálok, de az a szenny, amit feldobtak erre a kamu oldalak az valami rémes.

Szinte még meg sem született Orbán Viktor miniszterelnök harmadik unokája, máris elkezdett ömleni a mocsok a közösségi médiában és a kamu oldalakon. A hozzászólókhoz nincs mit hozzászólni, mutatom a legalját az origo Facebook oldaláról. 

Az Észbontó közösség oldal posztolt egy cikket a magyarnep.me portálról, ezzel a címmel: 

A MEGALÁZOTT KISMAMA REAKCIÓJA ORBÁN RÁHEL DURVA KIROHANÁSÁRA, AKI SZERINT Ő ALANYI JOGON KÜLÖNLEGES BÁNÁSMÓDBAN KELL, HOGY RÉSZESÜLJÖN A KÓRHÁZBAN! - LEGYETEK KEDVESEK OSSZÁTOK MEG LEVELEM, HOGY ELJUSSANAK HOZZÁ SORAIM!

Természetesen szigorúan nagyon nagy betűkkel, hogy ordítson a hazugság. Oké, mondhatják most, hogy az ember elfogult és védi a miniszterelnököt, de egyfelöl nincs szüksége rá, másrészt meg ez akkora ordas kamu, mint a ház. 

A kép jobb oldalán egy anyuka a gyermekével, neki tulajdonítják ugye a nyilatkozatot, meg azt a sort is, hogy: 

A vajúdásom kellős közepén bejelentik, hogy én abban a szobában nem hozhatom világra a gyermekem, ugyanis a mélyen tisztelt miniszterelnök úr lányának kiemelt kényelmet és figyelmet ígért meg a főorvos, ezért innentől kezdve én nem kívánatos személy vagyok a szobában.

Na most ugye a vajúdása kellős közepén senkit nem szokás odébb küldeni. Ez olyan orvosi alapvetés lehet, hogy a szülő nőket békén hagyják. Másrészt – és ez a lényeg – a jobb oldalon ülő hölgyről és gyermekéről tavaly jelent meg ez a kép a veol.hu-n. 

Döbbenet, nem? 

Tovább is van, mondjam még?

Mondom. 

Tegnap már arról írt ez a kamuhír oldal, hogy mennyibe kerül(t) Orbán Ráhelnek a kórházi ellátás és jól ki is számolták. Ami azért jó, mert a saját korábbi írásukról bizonyították be, hogy hazugság. Ugyanis, ha egy kórházban valaki fizet az elltásáért, azt nem küldözgetik egyik szobából a másikba.

Döbbenet ez az egész…

(via: fakepalm.hu)

10
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/58749/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 10 db hozzászólás érkezett!
librikus 2018-09-21 16:29:43
Tegyük fel egy liberális família leánya szül, mellé sem más liberális kismamát, sem Orbán Viktor lányát nem raknák a szülőszobába, hanem a következő szabad szülőszobába vinnék.
Feltehetőleg a nővér, aki a felháborodott kismamát segítette, megemlítette: Itt Orbán Rachel szül, ide nem mehetünk. Ha szegény asszony, színésznő, MSZP képviselőné vagy más celeb vajúdik bent, akkor is illetlenség lenne betolakodni!
Miért kell ezen az asszonyságnak felháborodni?
Válaszolok
Ferenc 2018-09-20 17:34:42
Nem hiszem el, hogy nincs lehetőség a törvény útján számon kérni a mocskolódó, hazug médiákat, személyeket. Mi a feladata a média hatóságnak?
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Endre bejegyzésére 2018-09-20 16:16:56
A bakogásodból világosan kiderül, hogy valami tiltott, tudatmódosító szert biztosan szedsz, mert ahhoz a baromsághoz, amit itt összehordtál már a kommunista kiáltvány legalja is kevés, mint erdőtűzhöz a vízipisztoly !!!
Sürgősen gyere le erről a szerről, mert már így is teljes elhülyülést okozott nálad, ami az idő előrehaladtával már csak rosszabbodni fog.
Amellett "melegen" ajánlom még, hogy hosszú ideig semmiképpen ne állj a napra, mert a kora őszi, viszonylag mérsékelt napsütés is árt, különösen az ilyen agyalágyultaknak, mint amilyen te vagy !!!!!
A fentiek ismeretében van még valami - teljesen felesleges - mondanivalód ?!
Válaszolok
József 2018-09-20 15:27:31
Még szerencse, hogy van valaki aki egyből megállapítja, hogy az oroszok meg a kgb. Az teljesen kizárt, hogy a hazai elvakult Orbángyűlölők lennének ugye?
Mert bizony van köze az ellenzékhez, akik már kétségbeesésükben (mert megszokták, hogy ők mondják meg a tutit), amiért az emberek nem nekik, hanem a saját tapasztalatuknak hisznek, ezért semmi sem szent. Nekik amúgy is minden közösség ellenség (család nemzet, de még a sportegyesület is). Nyilvánvaló, hogy az egyénnel könnyebb elbánni mint egy közösséggel.
Válaszolok
Judit válasza: Endre bejegyzésére 2018-09-20 15:21:16
Egyébként meg álhírekben nincs hiány a baloldalon., meg trollokban sincs Több éves hazugságok keringenek a face-en, amit még mindig elhisznek az idióták. Az orosz titkosszolgálat manipulációja pedig nem több, mint egy szánalmas nevetséges összeesküvés-elmélet.
Válaszolok
Judit válasza: Endre bejegyzésére 2018-09-20 15:16:05
A"saját" vélemény, meg a nagy örök igazság csakis ellenzéki lehet. Ha valaki a 444.hu-ból idézget, és a valóságot emlegeti, az enyhén szólva egy igen nagy paradoxon.
Válaszolok
Endre válasza: Gabriella bejegyzésére 2018-09-20 14:34:27
És már győztek is az oroszok. Gratulálok a kognitív képességeihez. Semmiképpen se tájékozódjon, azt nem szabad, hanem feltétlen hűséggel kell hinnie a kormányoldalaknak és a saját véleményében. A kognitív disszonancia mindenáron kerülendő, a saját véleményt szigorúan tilos összevetni a valósággal, melyet pedig szigorúan tilos felderíteni.
Válaszolok
Endre válasza: László Tibor bejegyzésére 2018-09-20 14:32:31
Ennek semmi köze az ellenzékhez, vagyis az ellenzéknek semmi köze ehhez. Házifeladat: tájékozódni arról, hogyan végez az orosz titkosszolgálat online médiahadviselést álhíroldalak hálózatán keresztül az ún. felforgatás technikáját alkalmazva (nem csak Magyarországon). A céljuk az EU gyengítése a választópolgároknak a kormányok ellen való hangolásán keresztül. https://tldr.444.hu/2016/04/15/ez-alatt-a-cikk-alatt-fizetett-trollok-fognak-kommentelni
Az ún. felforgatás egy ex-KGB-ügynök előadásában: https://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Válaszolok
Gabriella 2018-09-20 14:28:40
A cikk a fényképpel együtt 2017 június 30-án készült, és Orbán Ráhel 2018 szeptember 18-án szült! Ennyi az igazság! Így higgyetek a baloldalnak!
Válaszolok
László Tibor 2018-09-20 13:52:17
Az ember esze megáll! Ennyi jellemtelen ember az ellenzéki oldalon! Nem elég nekik Orbán mocskolása,most már a családtagok következnek! Ha ezen is túl lesznek,mi fog következni,gondolom előveszik a kutyáját,hogy abba is bele rúghassanak!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?