Blogolj!

Köszönjük Spíler2! Cristiano Ronaldo, a láthatatlan légiós

Az ember rakja össze a napját, mivel BL-nap van az estének nyilván szabadnak kell lenni. Ma két dolog érdekel: a Real és Cristiano Ronaldo, ez ugye már két csapat, hiszen a portugál a Juventus légiósa lett. A spanyolok és az olaszok meccsét is adja a tévé, de…

A Real Madrid–AS Romát az M4Sport adja – tiszta sor, mindenkinek van. A Valencia–Juventust, a nap másik rangadóját meg a Spíler2, ami ugye az ország egyetlen – lényegében – láthatatlan csatornája. Tudom, tudom a világhírű Tarr Kft. ügyfelei úgy nézik majd Ronaldo spanyolországi visszatérését, mint a huzat, de azért azt lássuk be, hogy ez a cég nem fedi le az ország jelentős részét, csak egy minimális szerencsés szegletét. 

A Spíler2 hovatovább a legnagyobb kitolás a sportot szerető nézőkkel. Ez a csatorna adja a spanyol bajnokikat és a a BL egy részét is. Nézik ugye a Tarr ügyfelei, meg mindenki más, aki a stúdióban ül. Nem egy nagy tömeg. Nem is értem, hogy akkor meg minek ez az egész. Azért szokás ugye egy cégnek új adást indítania, ha sok a hirdetés és az egyik adó már nem bírja el, illetve sok a műsor és már fizikailag nem fér bele a programba. 

Lenne logika abban, hogy a legnagyobb érdeklődésre számító meccset átteszik az új csatornára. Ezzel ugye elvileg lehetne új előfizetőket szerezni, de a számottevő szolgáltatók kínálatában nem is szerepel a Spíler2, így nem is lehet igényelni. Értelmetlen az egész. 

A Spíler1-en, amit többnyire mindenki láthat a Juventus meccsével egy időben a Viktoria Plzen–CSZKA Moszkva meccset adják majd. Óriási rangadó. Nézők tucatjait ülteti majd a képernyő elé. Ők a sportközvetítések katasztrófaturistái, akik valamiféle furcsa önsanyargatás miatt néznek ilyen mérkőzéseket. 

Hogy a meccskiosztás mögött a gőg, az arrogancia, vagy egyszerűen a butaság áll, nem tudni. De majd valaki mesélje el, hogy milyen volt Ronaldo első BL-meccse a Juventusban. 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/58669/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Rick 2018-09-19 17:49:52
Én azokkal értek egyet, akik a szolgáltatókat hibáztatják.
Ismerem a UPC a Telekom, és mások csatornakínálatát. Rengeteg felesleges, senki által nem nézett csatorna és műsor van, állandóan ugyanazokat a filmeket játsszák, stb. Nyilván ezek az olcsón megszerezhető csatornák. El kellene gondolkodniuk a szolgáltatóknak, hogy a gyenge programokat és ismétléseket kínáló csatornák helyett olyanokat tegyenek a csomagjaikba, amik iránt sokak érdeklődnek. Még akkor is, ha drágábbak.
Tudomásul kell venni, hogy a tv-t nagyon sokan csak a sport miatt nézik (meg a hírműsorok). Minden másra ott van a net....
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?