Blogolj!

Szoktak pöcsök lenni a nyári RTL Híradóban?

Hajaj! Nem is egy! Persze nem olyan igazi, hanem mondjuk olyan, akire azt mondja a köznyelv, hogy az. Most a péniszek maga valójára hivatkozik a csatorna.

Mondhatánk nem sokat pöcsöltek az RTL Klubnál, mert azonnal farokmutogatást vetettek be a Szenzációs négyes című műsorban. Az ilyen lépéseket ugye, akkor szokta megtenni egy csatorna, ha valamiért nem megy egy sorozat, vagyis nem nézik. Lehet, hogy az RTL-nél eleve bukásra készültek és azért kezdtek így. (Bevallom a műsor addig nézhető, ameddig Oszvald Marika, aki valamiért Kossuth-díjat kapott el nem kedett cigánykereket hányi a színpadon.)

Sok mindent írtak a műsorral kapcsolatban az elmúlt napokban. Azt, hogy élőnek adták el, de nem volt az, vagy azt, hogy gagyi, meg azt is, hogy másik adás díszletében készült, meg azt, hogy az egyik hazánkban világírű, az Éjjel nappal Budapest „sztárja” megmutatta a férfiasságát az adásban. 

Szokás mondani, hogy nem egy nagy cucc. Mármint a cucc nem nagy, de nem ez a lényeg, hiszen a szerkesztők azt többé-kevésbé kitakarták. Ugyanakkor a maga valójában biztos látszott, márpedig ez azért így hirtelen talán kimeríti a szexuális zaklatás fogalmát. És mit mond erre az RTL? 

semmi olyan nem látszott, amely egy nyári, balatoni hőség kapcsán készült Híradó tudósításban ne lehetne benne” (…) a testrészek takarva voltak, így nem látszott semmi

Ügyes. Én is tudok úgy beszélgetni, hogy közben nem értem meg, mit akar a másik. Ez az ÉNB akárki zaklatott egy nőt azzal, hogy mutogatta a szerszámot. Egy pöcs. Valóban be szokott számolni ilyenekről az RTL Híradó nyáron és télen is. Csak akkor elítélik az elkövetőt. Most sztárolják. Sőt nagyképű, gőgös dumával védik is. 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/58044/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-09-06 12:51:31
Az is hülye, aki ezt a szemét adót, az RTL-t nézi.
Az egész csatorna apraja - nagyja komplett idióta, különösképpen a vezetőségük.
Száz ballépésük volt már, éppen ideje volna - ha másként nem, akkor részlegesen - letiltani az egészet.
A komcsik így is - úgy is azt sipákolják, hogy működik a FIDESZ kormány véleményterrorja, akkor legalább volna némi alapja a hazugságáradatuknak.
Cserébe - legalább rövid időre - megszabadulhatnánk attól a sok szemétségtől, amit ez a " fekáliacsatorna" képvisel a hazai televíziózás terén.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?