Blogolj!

Boldog születésnapot Robert De Pacino!

Kétségtelen tény, hogy Al Pacino és Robert De Niro egyaránt kiváló, nagy formátumú színészlegendák, sőt, még kortársak is. Na de összekeverni őket azért kissé erős...

Ezt a bravúrt sikerült ízlésesen elkövetnie a 444.hu-nak, amely annak rendje és módja szerint, illemtudóan, bár nem túl bőbeszédűen, megemlékezett Robert De Niro 75. születésnapjáról, ami ugye ma van. Néhány filmjét még sikerült is eltalálniuk - bár nem feltétlenül a Nagyfater elszabadul, vagy az Apádra ütök széria határozta meg pazar pályafutását -, de a fizimiska belövése már túl nagy falatnak bizonyult.

No, ne legyünk igazságtalanok, De Niro is szerepelt a Keresztapa sorozat második részében, ezért történhetett meg, hogy Al Pacino Michael Corleone-figuráját sikerült hozzábiggyeszteniük a születésnapi köszöntéshez. Isten éltesse sokáig Robert De Pacinót!

(Azért azt jegyezzük meg, hogy a tegnap 60. születésnapját ünneplő Madonna De Niróhoz hasonlóan kitűnő formában van, az alábbi fotó néhány napja készült legutóbbi turnéállomásán.)

2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/57079/pics/lead_800x600.jpeg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Adam 2019-01-03 00:26:57
Ez mind szép, de a kép a Scarface-ből van, nem a Godfatherből.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-08-18 17:24:22
Ezt sikerült összehoznia a közismerten ultraliberális oldalnak ??????
Nem is tudom, hogy miért nem vagyok igazán meglepődve !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?