Blogolj!

Horthy-revizionizmust vizionál az Index a nemzeti nevelésben

A hőre táguló buksijú ballibsik tovább folytatják a szánalmas sipákolást az óvodai nemzeti nevelés ellen.

A képzelt kultúrfölényétől gőgös hangoskodó kisebbség képtelen megemészteni, hogy a magyar óvodai alapprogramban a jövőben nagyobb hangsúlyt kap a nemzeti identitás erősítése. Ami pedig a gyökértelen multukultiba rohanó, pontosabban a gyökértelen multikultiban rohadó világban feltétlenül üdvözlendő. No, nem a nemzet, haza, magyarság szentháromságtól hányingert kapó ballibsi bagázs számára.

Ezúttal az Index a soros, már ami a vonyítást illeti.

Ez a tuti blogunkban már írtunk róla, hogy a szülőföldhöz való kötődést erősítené az óvodáskorúak körében az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A nemes cél, hogy az óvodai nevelés mindennapi gyakorlatába illesszék a magyar népmesék, versek és mondókák, hagyományőrző népi játékok, dalok megismerését. A minisztérium többek között saját gyártású kisfilmeket készít, illetve minden magyar óvodába eljuttatja a magyar népmesék ajándékcsomagot. Mindemellett az óvodapedagógusok ingyenesen hozzáférhetnek módszertani-digitális tartalmakhoz a nemzeti köznevelési portálon.

Kötelező „nemzeti nevelés" az óvodában! Már hisztiznek a liberálisok

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Változtattak az Óvodai Nevelés Országos Alapprogramon - mostantól nagyobb hangsúlyt kap a nemzeti identitás erősítése. Miről is van szó? Példaául a hazaszeretetről és a keresztény kultúrális értékekről. Ezen felül komolyabb figyelmet kell kapjanak a népmesék, a nép játékok, a hagyományos versek, mondókák, dalok, valamint a magyar történelmet feldolgozó mondák.

Ez eddig így, ahogy van: tökéletes!

A nem annyira szűkülő, mint inkább szűkölő ellenzéki médiában viszont napok óta gőzerővel folyik az óbégatás. Csúcsra jár a boszorkányüldözés, a – kapaszkodjatok meg! – a magyar népmesékkel, versekkel, mondókákkal szembeni riogatás. Miközben természetes és magától értetődő lenne, hogy ezeken a gyönyörű, értékes ás tanító nemzeti kincseken nőnek fel a mai magyar gyermekek az idegtépő, lélekromboló és agyatlan külföldi „mesék” és „rajzfilmek” helyett. Urambocsá megtanulják, hogy az erdélyi magyarok nem románok vagy a délvidékiek nem szerbek.

A napszúrta Indexnek sikerült előhúznia a farzsebből a Horthy-revizionizmust, miután továbbra sem tudja vagy akarja megérteni, hogyan néz majd ki a gyakorlatban a nemzeti nevelés.

„1932 augusztusából találtunk erre egy igazán szép, bár nem feltétlenül követendő példát. – Hogyha csonka ország ismét ily nagy lenne, Bácska, Bánát, Felvidék mind nekünk teremne. Akkor tapsolnánk is, akkor táncolnánk is, minden magyar gyermek megforgatná párját – énekelték a korabeli mezőkövesdi óvodások”

– hörgi a rém-hír-adó. Vagy a fakenews-gyár, ahogy nemrégiben a miniszterelnök nevezte.

Javaslom az illetékeseknek, az Index szerkesztőségébe is postázzák a magyar népmeséket...

2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/56744/pics/lead_800x600.jpg
Index.hu,nemzet,nemzeti nevelés,óvoda,Trianon
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2018-08-10 19:26:42
A libsik vegyék tudomásul,hogy olyan időket élünk - szerencsére -,hogy az ótvaros vé-
leményük lassan senkit sem érdekel.Társalogjanak a saját beltenyésztett bandájukkal,
a normális embereket hagyják békén!Nem fogják megszabni miként nevelik a gyere-
keket az óvodákban,még akkor sem,ha megint rohannak Brüsszelbe hazaárulóskodni.
Kár erőlködni,az emberek többségének elege van ebből az egész bagázsból!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-08-10 18:24:53
Rinyáló Komcsik !
Már nagyon-nagyon régen Kodály Zoltán is megmondta, hogy a pici gyermekek zenei nevelését nem lehet eléggé hamar elkezdeni.
A kormány által most meghirdetett óvodai nevelési stratégia teljesen analóg a Kodály által hangoztatottakkal, csak picit másról, és még annál is fontosabbról szól.
Egyébiránt meg azt kukorékoltok a mocskos szátokon keresztül, amit csak akartok, mert a kutya sem hallgatja már meg az ökörségeiteket !!!
Vegyétek már észre, számotokra a politikai élet hosszú távra >>>>>>> KONYEC !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?