Egy Joker újra betalált az ötös lottón
Nyerőszámok: 22 (huszonkettő), 33 (harminchárom), 47 (negyvenhét), 51 (ötvenegy), 66 (hatvanhat). Joker: 789915. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 1.558.880 forint; 3 találatos szelvény 2.953 darab, nyereményük egyenként 18.020 forint; 2 találatos szelvény 76.348 darab, nyereményük egyenként 1.525 forint. Az 1 darab Joker-telitalálatra 61.231.355 forintot fizetnek.
Blogolj!

Megdöbbensz, melyik vb-meccset nézték a legtöbben Horvátországban!

Pintér M. Lajos

Ugyanis nem a franciákkal vívott döntő vitte el a pálmát! A szakértők persze rögvest megmagyarázták, miért.

Elképesztő, de nem a válogatott történetének legfontosabb összecsapása, a Franciaország elleni finálé volt a legnézettebb mérkőzés Horvátországban a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokságon!

Ez abból a nemzetközi TV-nézettségi felmérésből derült ki, amit a közép-kelet-európai független reklámügynökségeket tömörítő weCAN hálózat készített a régió 14 országában (Észtország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Ukrajna, Oroszország).

14-ből 9 országban az aranycsatára voltak a legtöbben kíváncsiak, de

ha hiszitek, ha nem: a döntőben amúgy nagyon is érintett horvátoknál az Anglia elleni, hosszabbításban megnyert elődöntő lett a rekorder.

Martin Koprek, a weCAN horvát partnerügynöksége, a Direct Media médiaigazgatója szerint ennek két oka van.

Először is a döntő volt a legfontosabb meccs, így sokan úgy döntöttek, hogy a szabadban kivetítőről nézik a mérkőzést. Ezeket a személyeket nem rögzítették a Nielsen mérőműszerei. A másik ok, hogy Franciaország a 65. percben már 4–1-re vezetett, így hamar egyértelművé vált, hogy Horvátország el fogja veszíteni a meccset

– így a szakember, akit a Kreatív Online cikke idéz.

A kutatás alapján kijelenthető, hogy

médiatörténeti pillanattá vált a horvátok zágrábi fogadása.

A horvát állami televízió, a HTV1 élőben, egyebesben sugározta a horvát hősök hazatérését, ahogy több mint 550 ezren üdvözölték a játékosokat a fővárosban. A vonulásuk több mint 6 órán át tartott, emiatt a HTV1 történetében először maradt el a híradó, és a 10 órásra nyúló közvetítés az országban valaha készült leghosszabb tévéműsor lett. 1,7 millió ember – a teljesen népesség 42%-a – nézte a programot átlag legalább 2 órán keresztül!

Az alábbi videón egy kis ízelítő abból a bizonyos médiatörténeti érkezésből:

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/56697/pics/lead_800x600.jpg
Horvátország,közvetítés,labdarúgás,televízió,világbajnokság
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?