Blogolj!

(Heti) Válasz nélkül maradtunk

Várható volt, de ezért most tényleg kár. A hetilap piac legkiválóbb kiadványa fejezte be a működését véglegesen: megszűnt a Heti Válasz online kiadása is.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Lehetne – mindig lehet – Simicskázni egy bődületeset, de minek?. Akár világot is lehetne szapulni, de azt felesleges. Ennyi volt. Megszűnt az utolsó normális hetilap online kiadása, a digitalstand oldalra felkerült még tegnap a lap legutolsó, ki nem nyomtatott száma és ennyi volt. 

Bevallom nem értem ezt az egészet. Jó, maradt a Demokrata és a Figyelő. Ez rendben van. De ott van még a piacon a 168 óra, a Magyar Narancs és HVG, márpedig ez a három kiadvány nem a hetilap gyártás csúcsa. Ha kéthetente jelennének meg, akkor simán párhuzamba lehetne állítani ezt a három lapot a Hócipő gagyiságával. 

És mégis… Erre a három semmire össze lehet szedni a pénzt, a konzervatív alapokon működő, eközben épeszű kritikát megfogalmazó Heti Válasznak már az online kiadását is bezárták. Talán nem voltak elég kritikusak? Vagy a normális kritika már senkinek sem kell? Lehet, hogy a Heti Válasszal az volt a baj, hogy nem ment el olyan mélységekbe, ahol nem is olyan régen még a Hír TV járt. Ezért csak tisztelet jár – igaz abból nem lehet lapot kiadni. 

Nem nagyon szoktam nézni az említett kommunista kiáltványokat, de ha én hirdető lennék, akkor egy huncut forintot sem szánnék egyikre sem, hanem sokkal inkább költöttem volna a Heti Válaszra. 

Az ember végiggondolja, hogy mennyi szar gagyi működik piaci alapon szerzett hirdetésekből és akkor végképp nem érti a helyzetet. Kár érte. És akkor még ott vannak a kollégák, akik most hirtelen bevétel nélkül maradtak, akik a nyár közepén jövőkép nélkülivé váltak. 

Szomorú… 

2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/56496/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
zizu 2018-08-03 16:32:12
Tisztán emlékszem rá, hogy az első Orbán kormány veresége után, a várban (úgy emlékszem) volt egy sajtótájékoztató, mikor is Borókai vitte a szót, Orbán Viktor pedig letörten beszélt. Akkor Borókai mint egy jégcsap, úgy állt a miniszterelnök mellett, mint egy sziszkígyó. Olyan különös mosollyal az arcán, valami nehezen kivehető arckifejezéssel. Számomra ez az ember azóta hiteltelen, nem tudom ki ő, azonkívül hogy áruló gazember.
Borókai az álságos mosolyok mesterembere.
Válaszolok
Aniko 2018-08-03 14:33:13
Helyes, egyetertek. Borokai egy aljas arulo.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?