Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

Kiteljesedőben a hazai melegpropaganda!

Nem adják fel! A Barátok közt szerzői, nyilván karöltve az RTL Klub vezetőivel, csak tolják az arcunkba a melegpropagandát.

Házasodnak…

Ez volt a keddi rész egyik legfontosabb cselekménye, hogy a két fickó elutazik Amerikába és az összemelegedésükről papírt állíttatnak ki maguknak, vagyis szerintük összeházasodnak. Messzire mennek. Nem, nem a tengerentúli utazással, hanem ezzel az egésszel. A házasság ugyanis egy férfi és egy nő kapcsolatából áll össze. 

Így van ez már igencsak hosszú ideje és bár nem biztos, hogy tökéletes találmány, de jobb nincs. Persze most nem is ezen kell polemizálni, hanem ezen az aljas propagandán, amit a Barátok közt és az RTL Klub nyomat már hetek óta. Volt itt ölelés, csók, meg egyebek és most készülünk az esküvőre. A legjobb az egészben, hogy a sorozatban mindenki boldog attól, hogy két férfi egybekel. Ez a propaganda legsúlyosabb és legaljabb része, ilyen ugyanis az életben nincs. Még akkor sem, ha egy férfi és egy nő házasodik, hiszen az ilyen hagyományos esetekben is van valaki, aki morog, akinek nem tetszik az ara, vagy éppen a vőlegény. Az meg, hogy egy Bözsi mama jellegű, korú néni – akiről nem is olyan régen kiderült, hogy ő aztán annyira katolikus, hogy le a kalappal – fülig érő szájjal mosolyogjon egy ilyen hír hallattán, szinte kizárt. Márpedig ez a legaljasabb dolog, amit a szerzők és a csatorna tehet: a homoszexuálisok esküvőjének kapcsán mindenki vidám, még egy keresztény néni is. Vagyis ilyen formán ez a világ legjobb dolga. 

Gyomorforgató módszer ez… És itt nem a melegek házasságáról van szó. (Szerintem ne keljenek egybe, de ez az én dolgom.) Hanem a propaganda aljasságáról, arról, hogy ezen a csatornán amúgy rendszeresen hallhatjuk a sorozat előtt, hogy Magyarországon nincs demokrácia, nincs szólásszabadság, elnyomják a kisebbségeket. 

El. Főleg főműsoridőben és leginkább milliók szeme láttára. 

Friss tartalmakért lépj be ide is: 

A csendes többséghez tartozom

Szabályok: 1. Csak olyan embert hívj meg, akiről tudod, hogy a csendes többséghez tartozik. Ne kelljen a hangos kisebbséggel feleslegesen vitázni. 2. Kamu oldalak híreit megosztani tilos. A...

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/56389/pics/lead_800x600.jpg
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-08-01 12:40:04
UNDORÍTÓ !!!
Ezeket a fajta műsorokat tényleg ki kéne tiltani a TV csatornákról.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?