Blogolj!

Átalakul a Hír TV! Vezetőváltások! Kálmán Olga és Csintalan Sándor is távozik!

Teljes sorcserét jelentettek be a Hír TV-nél, a mai értekezleten. Lényegében az összes vezetőt leváltották. Kálmán Olga és Csintalan Sándor is mehet.

Információink szerint a Hír TV új vezérigazgatója Répásy Bálint lett, a tartalomért felelős helyettese pedig Szikszai Péter. Mentes Katalin az Echo TV volt hírigazgatója ugyanezt a szerepet tölti majd be ennél a csatornánál, míg Liszkay Gábor médiatanácsadóként vállal munkát a tévénél. 

Meg nem erősíett hírek szerint Kálmán Olgától elköszön a Hír TV, míg Csintalan Sándor önként távozik – ha nem rúgják ki –, ezt ő maga mondta el az indexnek ma reggel. 

A megbeszélés állítólag mindössze három percig tartott, s részt vett rajta Nyerges Zsolt tulajdonos, valamint Liszkay Gábor és Szikszai Péter is. 

Emlékezetes, hogy a Hír TV a G-nap után vett 180 fokos fordulatot és állt be az ellenzék, leginkább a Jobbik mögé. Akkor többen távoztak, mert nem tudtak azonosulni az új irányvonallal, de sokan maradtak és tolták a legnagyobbnak gondolt ellenzéki párt szekerét. Nos úgy tűnik, hogy azok, akik korábban csontig voltak a kormánypártokban, majd után a Jobbikban és a többiekben is, most nem állnak, nem állhatnak vissza a sorba…

UPDATE:

A Hír TV bejelentette, hogy augusztus 1-től Kálmán Olga és Csintalan Sándor műsorai nem láthatóak a csatornán. 

További tartalamkért lépj be ide:

A csendes többséghez tartozom

Szabályok: 1. Csak olyan embert hívj meg, akiről tudod, hogy a csendes többséghez tartozik. Ne kelljen a hangos kisebbséggel feleslegesen vitázni. 2. Kamu oldalak híreit megosztani tilos. A...

3
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/56394/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
jános 2018-08-01 15:00:39
Hát igen, így van ez. Ti voltatok azok akikkel csak sűrűbben voltunk, nem többen!!!
SZUN-CE a nagy Kínai hadvezér már időszámításunk előtt megmondta ''Ha nem tudod legyőzni állj mellé'', de ezek butábbak a magyar parasztnál is, csak azt nem értem ki adott nekik diplomát. Vették libáé, amit ellopott a Bajnai! Hát alakul ez.
Hajrá Magyarország hajrá Magyarok!!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-08-01 12:37:59
Kirúgják ezt a két szemét (meg a többi) liberálbolsevik sz@rjankót ?! Na végre !!!
VAN ISTEN !!!!
Ha rajtam állna, biztos, hogy nem alkalmaznám sehol a világon ezeket az áruló, mocskos szájú paprikajancsikat, mehetnének koldulni.
Válaszolok
Suarez jr. 2018-08-01 11:44:11
Az utolsó mondat felháborító számomra !! Mi az , hogy úgy tűnik nem állhatnak át ????? Meg se említsünk ilyet !! Ezeknek az aljas hazugsággyári hazugsággyártóknak az ezután következő jogi eljárások mondják majd ki a teljes igazságot !! Senki sem fog soha sem menekülni, nem ússzák meg ennyivel !!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?