Blogolj!

Félő, hogy Vágó István meghibbant!

A Demokratikus Koalíció egyik vezető politikusa, az egykori kvízmester, párhuzamot vont a török hódoltság és a mostani migránsáradat között. Elmebaj!

Nézzük, hogy a szegény, kvíztelenségben megöregedett bácsi mit is posztolt a közösségi oldalára. 

És vegyük ki a lényeget:

(…) bár jogunk volt megvédeni a határokat, a piacokat, a keresztény kultúrát és elutasítani a bevándorlást". 150 évig volt hazánkban iszlám világ, mégis megmaradt a kultúránk, nyelvünk, többségi vallásunk.
Na jó, a gasztronómiánk kicsit átvett abból a világból, de az sem vált kárunkra.
A nálunk maradt törökök zöméből pedig magyar lett. Jó magyar.

Tényleg kezdem sajnálni Vágó bácsit, mert erős a gyanúm, hogy meghibbant. Azt mintha nem tanulta volna – hogyne tanulta volna…! –, hogy azért a törökök ideiglenes Magyarországon állomásozása nem volt egy szláv karnevál. Nem is hívnánk őket vissza, ha lehet. Itt ette őket a fene másfél évszázadon keresztül és lássuk be nem azért indultak meg ide, mert szerettek volna megmártózni a Balatonban. Egerbe például szerettek volna elutazni. Egy idő után be is költöztek.

Vágó István lehet, hogy a tanulmányaiból elvett kettőt és pont azt a részt dobta el, ami az iszlám rombolásáról szólt. Olyan, mintha tulajdonképpen követendőnek tartaná azt a 150 évet, szívesen megismételné. A dúlásokkal, a rablásokkal, a sanyargatásokkal együtt. Igazából csak annyi jót tud mondani a törökökről, hogy a gasztronómiánk átvett abból a világból. 

Vágó a hasára gondol? Vélhetően nem. Nem gondol ő már semmire, csak megfelel Gyurcsányéknak, pukkasztja a polgárokat és tőle sem várt hülyeségekkel tömi az internetet. Vagy sokat nézi a Szulejmánt…

4
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/56314/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
librikus 2018-08-01 22:25:37
Európa a két világháborúban elvesztette eddigi szupremációját és két téridegen hatalom Szovjetunió és az Egyesült Államok osztozott rajtunk. Majd mindkét győztes hatalom saját politikai és gazdasági rendszerét kényszerítette Európára.
A háború utáni konjunktúra a 20. század második felében, Amerika és a nyugat-európai népek aranykora volt. Európa kellemes jólétben élt Amerika védnöksége alatt. A háborúban tőlük legyőzött vagy felszabadított európaiak, kényelmesen alávetették magukat Washington gyámkodásának, delegálva a védelem és a jövő gondját a tengeren túlra. Annyira, hogy már az önvédelmi készség helyett a defetizmus regnál. A gazdasági boom és a háború győztesei praktikái mind több, nem az európai kulturális körből származó idegen fajú népeket hoztak az amúgy is túlnépesedett Európába. A bevándorlok, sőt leszármazottaik nagyobb hányada új proletáriátust képez, mely igénytelenebb életkörülményekkel is beéri mint az őshonos lakosság. A dinamika hiánya pedig a stagnáció! Így idővel itt is ugyanaz az identitásvesztés fenyeget, amiben Amerika szenved. Ma sem európai politológus, sem politikus, tulajdonképpen senki nem érzi magát hivatottnak Európa jövője végett szót emelni, pedig ideje lenne az új reneszánsz tervezésnek.
Kevesen vannak, akik Európa mai állapotán keseregnének, de megtörténhet, hogy Európának egyedül kell megvédenie magát. Ha nem kezdünk szuverén külpolitikába, nem gondoskodunk mielőbb saját védelmünkről, nem rendezzük pénzügyeinket, nem szabadulunk meg Amerika gyámságától, akkor nem tudjuk magunkat átmenteni a jövőbe sem!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-07-31 11:57:11
Vágó Pistike esetében a feltételes mód használata teljesen indokolatlan.
Ő ugyanis számtalan bizonyítékát adta annak, hogy már évekkel ezelőtt teljesen meghülyült.
Ez az állapot az idő előrehaladtával már csak rosszabbodni fog.
Reménytelen a helyzet, ezen már száz NOBEL-díjas orvos sem tudna segíteni !!!!
Válaszolok
Gabipapa 2018-07-31 10:06:05
A zsenit az őrülttől egy paraszthajszál választja el. Lásd: Prof.Dr.quizmester Vágó István.
Válaszolok
Suarez jr. 2018-07-30 23:20:37
Ennek a fostos kecskének nemcsak meghibbant az agya, hanem a sintér gyurcsányi klikkben teljesen agyalágyult lett, ahogy az ott illik..........
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?