Blogolj!

Már beteges, amit a HVG csinál – ez az igazi Orbánfóbia

Hogy elgurult a gyógyszer a HVG szerkesztőségében azt eddig is sejthettük, de félő, már tudhatjuk is. Ez már valóban Orbánfóbia.

Bevallom nem vagyok rendszeres olvasója a hvg.hu-nak és a HVG-nek. Ha mondjuk nincs kávém reggel, akkor elolvasok egy Hont András cikket és akkor már nem is kell, mert annyira felmegy a vérnyomásom, hogy le a kalappal. Amúgy meg éppen ezért nem nézem: minek idegeskedni. 

Ma reggel azonban olyan cikket dobott fel valamiért a közösségi média, hogy muszáj volt ránézni. Hangzatos a cím: 

Orbán szombati előadása előtt medvetámadás történt Tusványoson

Kezdjük a jó részével. A tusványosi eseményekről szóló cikket az „Itthon” rovatba tették. Bár így lenne. Ha Tusványos itthon lenne, sokkal otthonosabb hely lenne a hazánk. No, de nem ez a lényeg, hiszen az ördög, a medve és az Orbánfóbia a részletekben lakozik. 

A bejegyzés július 25-én készült. Most meg ugye 28-a van. Vagyis szerdán volt egy medvetámadás, ami a lap szerint Orbán szombati előadása előtt történt. Mondjuk igaz. Sőt a Titanic is a miniszterelnök beszéde előd ment neki a jéghegynek. Meg egy csomó minden más is Orbán Viktor felszólalása előtt volt. 

Szóval ez beteges. Azt jelenti, hogy a miniszterelnök nevével sokkal több kattintást ér el az oldal, vagy azt, hogy a szerkesztőknek mindenről (is) Orbán Viktor ugrik be. 

Maradjunk annyiban, hogy ez beteges. 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/56210/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-29 10:11:23
A HVG mindig is egy alja újság volt. Most sem tagadták meg önmagukat.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?