Blogolj!

A magyar televíziózás Cristiano Ronaldója

Hamarosan indul a Való Világ 9, ilyenkor pedig a régi szereplők olthatatlan vágyat éreznek arra, hogy előbújjanak a legmélyebb sötétségből. Most néhány napja a már egyik csatornának sem kellő Baukó Éva tette ki a bolti ikreit pénzszerzés céljából. Kell a pénz na! Néhány hónapja felháborodottan sipítozott, hogy már sehova sem kell a médiában, pedig ő már tett le valamit az asztalra. Ezek szerint nem eleget, így most beérte kevesebbel is és ledobálja magáról a textilt. 

Ennyiért vetkőzik kamerák előtt a zaklatott Baukó Éva! Hihetetlen!

Azt túlzás lenne állítani, hogy egy ország könnyezett, amikor Baukó Éva bejelentette, hogy Havas Henrik zaklatta őt korábban. Valahogy úgy voltunk vele, hogy megtalálta a zsák a foltját - csak nem korrekt körülmények között, hiszen a zsák erőszakosan akarta a foltot.

De ő már régi motoros, mondhatnánk kifutott modell. Viszont itt a VV aviátora, a helikopterezés koronázatlan királya, a 140 decibellel tartósan ordítani képes Aurelió. Aki most otthagyja az RTL-t. Őszintén, azt sem tudtam, hogy még ott van. A csatornánál úgy fest igyekeztek őt távol tartani a képernyőtől, sikeresen.

Bár hallani azért lehetett róla, hiszen tavaly ősszel fegyverrel kényszerített egy embert autójába barátai segítségével egy kocsma előtt. Mindenesetre öt év után most eljött a búcsú ideje az RTL-től. Egy perces néma csönd. 

Fotó: RTL Klub

Viszont mivel nem Amerikában vagyunk, nem oly bőséges a kínálat mint a tengerentúlon. Így nem megoldhatatlan feladvány kitalálni, hova vezetett az útja. Ha a TV2-re tippelt, ön nyert. Ráadásul rögtön szeptembertől a képernyőn is lesz! A műsorról még nem tudni sokat, de talán nem nagy bátorság fogadni arra, hogy nem műveltségi vetélkedő lesz. A 27 éves "híresség" amúgy a Blikknek önmagát nem meghazudtolva, elképesztő szerénységről tanúbizonyságot téve, ahhoz hasonlította a váltást, ahogy Cristiano Ronaldo a Real Madridtól a Juventushoz igazolt. Pofa az van! (Itt is elnézést kérek a címért a portugál futballzsenitől!)

Ám nem kell aggódni. A TV2 folklór alapján szinte biztos, hogy a műsor bukni fog. Ha ez nem lenne elég, akkor valószínűleg maga Aurelió tesz majd róla. Jó esélyekkel indul ebben a versenyben. Márpedig ha így alakul, akkor már nincs hova menni. Pechjére ő nem fog tudni Baukó Évához hasonlóan pénzt keresni a meztelenkedéssel. Bár mi tagadás, arra is épül egy iparág. Viszont így újra megszabadulhatunk egy felesleges celebtől. Kár, hogy jön a VV9, és vele az "utánpótlás".

Címkék: RTL Klub, tv2, VV Éva
1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/56102/pics/lead_800x600.jpg
RTL Klub,tv2,VV Éva
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-26 09:05:42
Nagy az Isten állatkertje, ráadásul valami hibbant nyitva hagyta a ketrecek ajtaját is !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?