Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

Lendületes formák, vagány színek

Dorogi László

Nincs mese, retteghetnek az ellenfelek a Puskás Akadémia új szerelése láttán. Hát még a mezbemutató videó mekkorát üt!

Nem is olyan régen láthattuk az elrettentő példáját a Budapest Honvéd prezentálásában annak, hogyan nem szabad egy magára valamit is adó futballklubnak bejelentenie egy új játékos leigazolását. A Puskás Akadémiánál messzebbre merészkedtek és mindenképpen túl akarták szárnyalni a honi riválist bénaságban a közösségi médiában. Hát sikerült.

Alapvetően az is nagy szó, hogy sikerült az NB I legutáltabb csapatának előbányásznia négy magyar játékost és rávenni őket arra, hogy "rögtönzött divatbemutatót" tartsanak a csapat új szezonra elkészült, vadonatúj márkájú szerelésében. Ez önmagában nem lenne baj, mert valahogy mégiscsak be kell robbantani a köztudatba a 2rule - egyébként borzalmas és kitekert szófordulattal elnevezett - magyar sportszergyártó márkát, de a jó ízlés határait nemcsak átlépte a felcsúti csoportosulás mezbemutatójával, hanem fénysebességgel át is rongyolt rajta.

"Mit gondolsz, ezek a lendületes formák és vagány színek mennyire rettentik majd el a csatárokat?"

- szórja rá a szőnyegbombázással felérő kérdést Spandler Csabára, a Puskás Akadémia védőjére a kedves marketinges hölgy a videóban.

"Nagyon remélem, hogy ebben a szép szerelésben úgy fogunk szárnyalni mint a turulmadár és sikeresek leszünk. Az elejétől kezdve nagyon jól mutatott a srácokon és nagyon jól érzi benne magát az ember"

- hangzott a jól begyakorolt, gondosan megtervezett, diplomatikus válasz.

Emlékszem, az általános iskolában egy alaposan feltöredezett betonon rúgtuk a bőrt és ha emlékeim nem csalnak, ott aztán nem attól fostunk be, akinek márkás, színes, impozáns dressze volt, sokkal inkább attól, aki jobban cselezett, erősebben lőtt, fifikásabb, ügyesebb volt nálunk, no meg attól, hogy eltaknyolunk a betonon és emberméretű horzsolásokat szerzünk. Régen rossz, ha az ellenfelednek csupán annyi jut a félelemből osztályrészül, hogy meglátja a mezedet. Jól érzed magad benne? Egészségedre és jó neked.

"Szilárd, folytassuk veled. Te először léphetsz pályára az NB I-es csapat játékosaként, és hát ez is egy egészen különleges és egyedi mez és hát úgy látom a négyes szám a tiéd, mondj nekem négy dolgot, amiben különleges ez a szerelés."

Szegény Szilárd. Most komolyan? Ez az úgynevezett idegenbeli mez az inverze a már jól felszopott másiknak. Négy dolgot róla, amiben különleges? Lássuk!

"Az első az, hogy kreatív és szép nagyon, szerintem. A második az pedig az, hogy nagyon kényelmes, ami számunkra nagyon fontos miközben meccset játszunk. A harmadik az, hogy magyar tervezte, magyar termék, a negyedik pedig az, hogy van egy olyan megérzésem, hogy sok győzelmünk lesz benne."

Ennél a pontnál jutottam el oda, hogy édes Istenem, ki volt az a marha, aki kitalálta ezt a marketingfogást, miért és ki mondta neki azt erre, hogy ez így rendben van nagyon papa, csináljuk meg! Pedig itt még csak a szimpla szekunder szégyenérzet kerített hatalmába. De álljunk csak meg egy pillanatra! Ez nem csak egy szimpla mez. Nem ám! Ez egy páncél! Aminek nagyon jó szabása van! Értik? Jó szabása! Ez kell egy NB I-es futballistának, semmi más, ezt aztán az életben nem rángatja le róla senki az őrült nagy magyaros rohanásban és küzdelemben.

És persze az sem vitás, hogy egy a magyar élvonalban debütálásra készülő, fiatal magyar kapust is a mez színe inspirál a bravúrokra, semmi más.

A pontot az i-re vitathatatlanul az egyáltalán nem előre megbeszélt, "random neymaring" teszi fel, amiből megérthetjük, hogy tulajdonképpen a Puskás Akadémia ezt a mezbemutatót a Trollfocinak szánta, s egyértelműen arra apelláltak, hogy majd jól felkapják és sok emberhez eljuttatják. Feladat teljesítve, szép munka!

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/55880/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?