Egy Joker újra betalált az ötös lottón
Nyerőszámok: 22 (huszonkettő), 33 (harminchárom), 47 (negyvenhét), 51 (ötvenegy), 66 (hatvanhat). Joker: 789915. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 1.558.880 forint; 3 találatos szelvény 2.953 darab, nyereményük egyenként 18.020 forint; 2 találatos szelvény 76.348 darab, nyereményük egyenként 1.525 forint. Az 1 darab Joker-telitalálatra 61.231.355 forintot fizetnek.
Blogolj!

Legyél te a régió legjobb mobilfotósa!

Pintér M. Lajos

Nem kell mást tenned, mint nevezni a National Geographic és a Huawei által kiírt Next Image Mobile Photography Contest idei szériájára. 2018-ban először Magyarországról is fogadják a jelentkezéseket. Még a National Geographicba is bekerülhet a fotód!

Illusztráció: pixabay.com

A National Geographic és a Huawei által szervezett versenyen 6 kategóriában lehet nevezni a „2018 Legjobb Okostelefon Fotósa” címre – írta meg a Kreatív Online.

Az alábbi kategóriákba lehet küldeni képeket: Portré, Éjszakai fotók, Életképek, Utazás, Természet, Storyboard. A vállalkozó kedvű versenyzőknek a Next Image hivatalos internetes felületén kell létrehozniuk saját galériájukat, melybe kizárólag Huawei okostelefonnal készült fotókat tölthetnek fel.

A magyar okostelefon-fotósok a kelet-közép-európai és az észak-európai országok indulóinak megmérettetésében 2018. július 9-től augusztus 20-ig, az esemény magyar nyelvű microsite-ján adhatják le nevezéseiket. Augusztus 28-ig ugyanitt bárki szavazhat az általa legjobbnak ítélt alkotásra, az ezt követő héten pedig az egyes kategóriák ötven legtöbb kedvelést kapott fényképéből a nemzetközi zsűri fogja kiválasztani a nyerteseket.

Az 50 nyertes kép készítője számára nyílik meg a lehetőséget arra, hogy megszerezze a 2018-as év legjobb okostelefon-fotósának járó elismerést a Next Image Global szuperdöntőjében.

A legkiválóbbnak ítélt mobilfotósok értékes nyereményekre tehetnek szert. A kategóriák győztesei például egy MateBook X Notebook mellett exkluzív megjelenési lehetőséget kapnak a világhírű National Geographic magazinban, valamint kétezer eurós pénzjutalom is üti a markukat.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/55792/pics/lead_800x600.jpg
fotó,Kreatív Online,National Geographic,okostelefon,pályázat
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?