Blogolj!

Legyél te a régió legjobb mobilfotósa!

Pintér M. Lajos

Nem kell mást tenned, mint nevezni a National Geographic és a Huawei által kiírt Next Image Mobile Photography Contest idei szériájára. 2018-ban először Magyarországról is fogadják a jelentkezéseket. Még a National Geographicba is bekerülhet a fotód!

Illusztráció: pixabay.com

A National Geographic és a Huawei által szervezett versenyen 6 kategóriában lehet nevezni a „2018 Legjobb Okostelefon Fotósa” címre – írta meg a Kreatív Online.

Az alábbi kategóriákba lehet küldeni képeket: Portré, Éjszakai fotók, Életképek, Utazás, Természet, Storyboard. A vállalkozó kedvű versenyzőknek a Next Image hivatalos internetes felületén kell létrehozniuk saját galériájukat, melybe kizárólag Huawei okostelefonnal készült fotókat tölthetnek fel.

A magyar okostelefon-fotósok a kelet-közép-európai és az észak-európai országok indulóinak megmérettetésében 2018. július 9-től augusztus 20-ig, az esemény magyar nyelvű microsite-ján adhatják le nevezéseiket. Augusztus 28-ig ugyanitt bárki szavazhat az általa legjobbnak ítélt alkotásra, az ezt követő héten pedig az egyes kategóriák ötven legtöbb kedvelést kapott fényképéből a nemzetközi zsűri fogja kiválasztani a nyerteseket.

Az 50 nyertes kép készítője számára nyílik meg a lehetőséget arra, hogy megszerezze a 2018-as év legjobb okostelefon-fotósának járó elismerést a Next Image Global szuperdöntőjében.

A legkiválóbbnak ítélt mobilfotósok értékes nyereményekre tehetnek szert. A kategóriák győztesei például egy MateBook X Notebook mellett exkluzív megjelenési lehetőséget kapnak a világhírű National Geographic magazinban, valamint kétezer eurós pénzjutalom is üti a markukat.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/55792/pics/lead_800x600.jpg
fotó,Kreatív Online,National Geographic,okostelefon,pályázat
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?