Blogolj!

Ömlik a meleg-propaganda az RTL Klubon

Nem, nem a híradóból és a felvonulással kapcsolatban. A Barátok köztben évődnek a férfiak…

Volt már erről szó, hiszen már csók is csattant két férfi között a sorozatban. Most „csak” ölelést és heves puszit láthattak a nézők főműsoridőben. Persze el lehet kapcsolni, hogy ne kelljen a gyereknek elmagyarázni a két „bácsi” közötti kapcsolatot. 

Ugyanakkor ennél sokkal nagyobb a baj. Egy kisebbség életstílusát, világlátását nyomatja a csatorna, erölteti ránk immár folyamatosan. Tudom, a nemzetközi filmvilágban ez nem egyedi, de azért a keresztény kultúrára alapozó országban mégiscsak furcsa. Főleg akkor, amikor azt halljuk, hogy nincs demokrácia, nincs szabadság és amúgy is korlátozzák a melegek jogait… 

Nincs itt semmiféle elnyomás, hiszen este, főműsoridőben, az egyik legnézetebb hazai sorozatban, a szemünk láttára bontakozik ki egy meleg szerelem. Nincs tiltás, nincs cenzúra, nincs semmi korlátozás. Kapjuk az arcunkba egyből, fésületlenül. Kicsit olyan az ember érzése, hogy nekik midnent lehet – tegyük hozzák a két férfi arról is beszélgetett, hogy milyen elhamarkodott gondolat volt a közös gyermeknevelésük ötlete… –, de ha valakinek más a véleménye a más témákról, akkor az azonnal bélyeget kap. 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/55451/pics/lead_800x600.png
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-12 19:34:22
Igenis, be kellene tiltani ezt a mocskot a televízió adásain, legfőképpen főműsoridőben !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?