Blogolj!

A valóság ízei: Lajcsi és a gasztroreality

Pintér M. Lajos

A karcsúsított dalos pacsirta fakanalat ragad, hogy móresre tanítsa a háziasszonyokat. A hűvös helyett a forró légkörbe menekül. Ez a finom magyar bulvárvalóság...

Fellélegezhetnek, akik Lagzi Lajcsi-elvonási tünetekkel küzdöttek az utóbbi hónapokban, hiszen a friss hírek szerint már nem sokáig kell nélkülözniük Lakodalmas Lajost. Úgy tűnik, indulhat a mulatós, pontosabban a mulatás, ha már a több tízmilliós közüzemi csalás büntetőügyének bírósági szakasza nyúlik, mint az a bizonyos rétestészta.

Ami az édességet illeti, a különleges trombitás nótafa ezúttal nem dalcsokorral lepi meg a közönséget, hanem kötényt ölt. Mielőtt még megszólalna a gendervészcsengő, nem kell azért (nagyon) rosszra gondolni: főzőműsorban tér vissza a képernyőre. Hogy melyik kanálison, az egyelőre még titkos, mint a nagyi utánozhatatlan receptje.

A Blikk kóstolta meg a valóság ízeit, amennyiben kiszellőztette a konyhát: afféle gasztrorealityben lesz látható ősztől Lajcsi, aki korábban néhány honi főzős szappanoperában már bizonyította, hogy legény a gáton.

– Általában hat vagy nyolc fogást szoktam készíteni, mindenből csak egy keveset, mert fontosabb a látvány, a díszítés és az íz, mint hogy teleegyük magunkat – üzeni a zenész, aki próbálja magát tartani a diétájához is, melynek köszönhetően több mint harminc kilót dobott le.

Reméljük, az új kajakaland sem akad majd a torkán, és nem kell majd újra kicserélnie a ruhatárát! Kár lenne érte. Köztudottan rajong az áram-vonalas formákért.

Akinek pedig nem inge Lajcsi gasztroizéje, jobb, ha már most készül, hogy ne vegye magára. A csíkos úgysem divat.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/55198/pics/lead_800x600.jpg
Blikk,bulvár,főzőműsor,gasztroreality,Lagzi Lajcsi,reality
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?