Blogolj!

Buktuk a német romantikázást

Pintér M. Lajos

Akár hallott róla, akár nem, július végén elveszítünk egy szappanoperákat sugárzó kanálist.

Fotó: pixabay.com

Nem mintha jelentős szívfájdalmat okozna a hír, mert annyi az egész napos bárgyú elbutulást nem is oly diszkréten támogató, szirupos-csöpögős csatorna, mint csillag az égen, de tény, ami hír: július 31-étől megszűnik a Romance TV.

Magyarországon legalábbis mindenféleképpen, mivel úgy tűnik, nem tudott itt gyökeret verni, ezért kivonul a piros-fehér-zöld televíziós piacról a tulajdonos német vállalkozás, a Mainstream Media AG. A Kreatív Online a 24.hu és a sat-tv-radio.hu értesülései alapján arról ír, hogy a cég nemcsak a magyar, de a román sugárzást is beszüntetni. A két éve életre hívott germán románcszolgáltatás amúgy kevés sikerrel csábítgatta a honi kábelszolgáltatókat, melyeket annál könnyebben tudott táncba vinni a TV2-csoport forró vérű, édes csókú Isaura TV-je. Hiába, a szambával manapság nehéz versenyre kelni!

Egyébiránt kövezzenek meg érte, de magam még soha nem szörföztem a távirányítóval a Romance TV-re, vagy ha igen, nem tudtam, és most nem is fogom tudni megkülönböztetni a többi tematikus népkönnyeztető sorozatismétlő giccsegylettől. Sebtében felütve a netes műsorújságot szemet szúr, hogy leginkább A szerelem viharára építettek.

Ami jól el is söpörte őket. Még A kisvárosi doktor sem tudta meggyógyítani a nagybeteget.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/55155/pics/lead_800x600.jpg
andy vajna,Romance TV,romantika,televízió,tv2
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?