Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

Vak vezet világtalant

A legtöbb embernek van életcélja. Elhatározza, hogy mivel szeretne foglalkozni, milyenné szeretné alakítani az életét. Aztán vagy sikerül vagy nem. Egyesek kisebb célt tűznek ki maguk elé, mások a világ urai szeretnének lenni. Van persze olyan is, aki csak egyszerűen arra vágyik, celeb lehessen. Ideális állás léhűtőknek, semmihez sem értőknek vagy idiótáknak.

Mielőtt félreértenének, nekem egy zenész, színész vagy olyasvalaki, akinek valami produktum van az ismertsége mögött, az nem celeb. Igyekszem különválasztani Nagy Alekoszt és mondjuk Pásztor Annát. Előbbi egy elmeroggyant biztonsági őrként mondhatja el magáról, hogy celeb, utóbbi pedig művész. Már az is fáj, hogy egy mondatban írtam le a nevüket. 

Most pedig mindenki döntse el maga, hogy Megyeri Csilla melyik csoportba tartozik. Ki az a Megyeri Csilla? Joggal teszik fel a kérdést. Ő az, aki egyetlen mondattal lett az internet "sztárja". Ezzel:

Nos az ő eddigi életcélja az volt, hogy megismerjék a nevét és minél jelentősebb szerepet töltsön be a média életében. Sajnos mifelénk egy ilyen fenti mondat elég volt ehhez, hiszen azóta szerepelt az Ázsia Expressz, a Nagy Duett és az Édes élet című műsorokban. De most elérte a zenitet. A Fővárosi Művészeti és Média Intézet ugyanis arra kérte fel az Alföld Televízió korábbi műsorvezetőjét, hogy vendégelőadóként tartson órákat a diákoknak. És most mindenki kapaszkodjon a szék karfájába!

Megtanítja őket modellkedni, kecsesen pózolni, és a segítségével mind elsajátíthatják majd a tökéletes mosoly és a (DOBPERGÉS!) megfelelő magassarkú cipő kiválasztásának titkait. 

Ez utóbbihoz a hímnemű hallgatók nem tudom mit szólnak. Azt sem hiszem, hogy mondjuk Marsi Anikó, Erős Antónia vagy akár hajdanán Kertész Zsuzsa illetve Endrei Judit ettől lettek sikeresek a televízióban. A magassarkútól és a kecses pózolástól. Ennél azért többre lenne szükség. Innen idézem a szavait, mert klasszikusokat csak pontosan:

A modellkedés mellett kiokítom őket, hogyan profitálhatnak abból, ha például Insta-celebek lesznek, mesélek arról, milyen módon gyűjthetnek követőket a közösségi oldalakon. Ez szerintem nagyon sok fiatalt érdekel manapság.

Ezt már komolyan iskolában kell tanulni? Ez életcél? Insta-celeb. Majd ezután elmesélte, hogy igazából ő is volt rusnya - itt nem értem a múltidőt, de ez legyen az én bajom -, mert 17 évesen remekül nézett ki, de a fogamzásgátlótól felborult a hormonháztartása. És ettől pocsék lett a stílusa. Azt pedig egyáltalán nem támogatja, hogy a tizenéves lányok escortként szeretnének karriert építeni, ahelyett, hogy inkább kemény munkával, mondjuk modellként keresnék a kenyerüket. 

Íme a tökéletes mosoly

Igaza van a Fővárosi Művészeti és Média Intézet vezetőinek. Katedrára vele! 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/54964/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-30 00:41:33
Nagy az Isten állatkertje, ráadásul valami hülye nyitva hagyta a ketrecek ajtajait is !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?