Blogolj!

Robbie Williams és az ő világhírű középső ujja

Elkezdődött a labdarúgó-világbajnokság, egy tulajdonképpen feledhető megnyitóünnepséggel. De a fellépő brit énekes elintézte, hogy mégis beszéljünk róla.

A FIFA arra kérte az orosz szervezőket, hogy egy rövid és dinamikus megnyitóval készüljenek. Nos, rövidnek rövid volt, dinamikusnak mondjuk nem nevezném, még különösebben látványosnak sem. Néhányan táncoltak és freestyleos labdazsonglőrök igyekeztek szórakoztatni a nagyérdeműt. Ott volt a pályán Ronaldo (a brazil Fenomén) és Gyima a kisfiú is, aki futballista szeretne lenni. A műsort viszont Robbie Williams szolgáltatta, akihez csatlakozott egy operaénekes is. A brit sztár persze régi slágereit énekelte, mivel új nincs. De azokat egészen jól előadta.

Az ünnepség legemlékezetesebb pillanata aztán végül egy kicsit botrányosra sikerült. Williams közel ment a kamerához, és miután elénekelte azt a sort, hogy „remember that I did this for free” (emlékezz, hogy ingyen csináltam ezt), felemelte a középső ujját.

Nem tudni mi volt a célja. Esetleg az őt kritizálóknak üzent, mivel Williams kapott hideget, meleget, amikor a FIFA bejelentette, ő lesz a megnyitó fellépője. Sokan azt mondták róla, egy diktátornak adta el a lelkét, amikor vállalta, hogy Vlagyimir Putyin előtt lép fel a Luzsnyiki Stadionban. Persze lehet, hogy túlgondoljuk, és csak egy kis botrányt akart. Hogy megint róla beszéljen a világ. Sikerült. 

Másrészt kisebbfajta világrekord. Nem sokan mutatnak be egyszerre százmillióknak élő adásban. Kár, hogy egyik videóklipjével sem ért el ekkora nézettséget. Mostantól pedig talán sokszor elhangzik az alábbi rövid párbeszéd.

- Tudod, a Robbie Williams!

- Ki?

- Hát az a fura hajú, gusztustalan öltönyös fickó aki bemutatott a vb-megnyitón.

Közel harminc éves énekesi pálya áll a háta mögött, nagy slágerekkel, mégis az ujjáról fognak rá a legtöbben emlékezni. Gratulálunk Robbie, szép karrier!

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/54186/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-15 13:32:32
Ez az "ember" egyszerűen egy határtalanul műveletlen, prosztó idióta.
Ennyi.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?