Blogolj!

Unokája születésének napján gyalázzák Orbán Viktort

Érdekes dolog lehet egy liberális lapnál dolgozni. Nem tisztelni se embert, se Istent, csak gyalázkodni folyamatosan.

Boldog nagyszülők: Lévai Anikó és Orbán Viktor a második unokájukkal (Fotó: Orbán Viktor Facebook)

Rögzítsünk két tényt: 

1. Pünkösd van, a keresztény világ egyik legnagyobb vallási ünnepe, ami a lelkiségről szól. 

2. Orbán Viktor miniszterelnöknek ma megszületett a második unokája, vagyis ma elsősorban nem miniszterelnök, hanem nagypapa, ennyit megengedhetünk neki. 

Ezt a napot választotta a 24.hu, hogy közölje a "Mennyit kell tudnunk Orbán Viktor mentális állapotáról?" című cikkét. Az időzítés a legvadabb lájkvadász oldalak működését idézi, de tudjuk, hogy a 24.hu nem tartozik ebbe a kategóriába, ellenben gusztustalan. 

Az időzítés felháborító, a tartalom gyomorforgató. 

Annyit el kell mondani az oldal és a szerző védelmében, hogy maga is elismeri: nem a személyiséggel, hanem tettekkel kellene foglalkozni. De, akkor meg minek született ez az egész és indokolatlanul hosszú cikk? Amely így kezdődik: 

Orbán Viktor vélt pszichiátriai zavara évek óta téma a közbeszéd egyes szegmenseiben. A Jobbik szóvivője, Mirkóczki Ádám szerint Orbán mentálisan beteg, félti a hatalmát; Gyurcsány Ferenc pedig pszichotikus, paranoid „elmebetegnek” tartja a miniszterelnököt. Egy ötvenéves tapasztalattal rendelkező pszichológus, Varga Zoltán nemrég a 168 órának adott interjúban elemezte a kormányfő viselkedését.

Tehát! A Jobbik szóvivője, aki úgy viselkedett a TV2 reggeli műsorában, mint egy idióta és Gyurcsány Ferenc amatőr természetbúvár és kígyószakértő, valamin hobbi matematikus, a pírmszámok doktora, véleménye számít ebben a kérdésben. 

Amúgy a cikk címében felvetett kérdésre egyszerű a válasz, hiszen mindent tudunk Orbán Viktor mai mentális állapotáról. Reformátusként érti és tudja, hogy mit jelent a pünkösd, emellett pedig ma megszületett a második unokája, így nem nehéz kitalálni, hogy a miniszterelnök ma nagyon boldog. Még akkor is, ha sok idiótával kell harcolnia határokon innen és túl. Ráadásul úgy tűnik jól viseli a terheket és nagyot küzd. 

4
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/52921/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
jános 2018-05-22 20:05:39
Hát én inkább gratulálok a miniszterelnöknek, nőjön fel egészségben, szeretetben, békében. Megint egyel többen vagyunk! A károgókkal meg nem kell foglalkozni, mert
velük csak sűrűbben vagyunk nem többen.
Válaszolok
Sanya válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-05-22 19:25:42
Egyetértek. A mocskok nem tartanak soha szünetet. Azért vagdalkoznak, mert tudják, hogy az ő eszement kommunista liberalizmusuknak befellegzett.
Ezek Orbán Viktor mellett csak egy kis légypiszok.
Válaszolok
ÉljenOV válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-05-21 17:50:25
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
egyébként is mieZZ az 24.hu??????????????????
nem újásg
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-05-21 16:53:17
Az, hogy a liberálbolsevik senkiháziak, sz@rháziak mikor, mit ugatnak, senkit nem érdekel, legkevésbé a miniszterelnök urat.
Ennek az eszement 24.hu cikkírónak (szándékosan nem írok újságírót, mert az ilyen hülye nem érdemli meg) illene minél hamarabb kiöblítenie, fertőtlenítenie a sz-@rszagú, mocskos száját és egy darabig illene csendben is maradnia, mert ennél alávalóbb, szemét dolgot nehéz elképzelni, mint amit ez korcs művelt.
A szavai és a tettei egyébként őt minősítik.
Nem véletlen, hogy az általa is képviselt idióta kommunista pártok olyan módon zárták az idei országgyűlési választást, mint azt megismerhettük.
Tudjátok, ökrök: a kétharmad, az kétharmad, pláne már harmadszor !!!!!
Ha valakik tényleg elmebetegek, pszichiátriai esetek, mentálisan a béka s....ge alatt vannak, akkor pont az efféle a "cikkírók", meg a Gyurcsány(i)k, a Mirkóczkik, meg a Varga Zoltánok.
Ideje volna sürgősen kezelteti az elmebajukat, mert az idő haladtával egyre szövődményesebbé fog válni !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?