Blogolj!

A Facebooknak nem fáj az Orbán Viktor elleni támadás

Komolyan mondom nem is értem ezt az egészet. Létrejött egy oldal a Facebookon, amit számtalan felhasználó jelentett, ám teljesen hiába.

Erről lenne itt szó: 

Orbán akurva anyád

Orbán akurva anyád. 870 likes. Comedian

Mondhatnám, hogy nem a személy a lényeg, de ezzel becsapnám önmagunkat. Érdekes ez. Miközben a jobboldali Facebook közösségre minden szigorával egyszerre tud lecsapni a Zuckerberg-galaxis, a magyar miniszterelnököt, a kormányt, vagy a Fideszt érő ilyen jellegű támadások sosem fájnak a közösségi oldal működtetőinek. 

Pedig jelentés volt bőven, hiszen például a Csendes többséghez tartozom csoport tagjai egymás után nyomták meg a vészjelző gombot, de mindannyian ugyanazt a választ kapták: 

Vagyis – már bocsánat – a kurva anyázás nem fáj? Vagy csak abban az esetben nem fáj, ha a minisztereknökről van szó? Mi lenne, ha Soros Györgyöt, vagy egyenesen Mark Zuckerberget helyeznénk el egy ilyen oldalon? 

Az egész Facebook-ötletet galád módon ellopó Mark Zuckerberg ma már több mint egy közösségi oldal tulajdonosa. Abban a hitben ringatja magát, hogy politikacsináló. Mondjuk Donald Trump győzelme, vagy nálunk a Fidesz elsöprő sikere azt mutatja, hogy azért egyelőre még nem a közösségi oldalon dőlnek el a választások. Jelenleg csak a kettős mérce működik. Az mondjuk hibátlanul. 

4
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/52632/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-16 08:47:31
Az az alávaló tevékenység, amit a FACEBOOK művel, előbb-utóbb kontra-produktívvá válik. Egyébként ez már tökéletesen beigazolódott az áprilisi választáson is.
A szerkesztő úr (a szerző) nem érti !!!!
Pedig nincs ebben semmi rendkívüli.
Az egész FACEBOOK apraja-nagyja, a vezetőjüktől a legutolsó beosztottig tőről metszett, mocskos-szájú kommunista.
Mégis mit vár bárki is ezektől a nyomott agyúaktól ?!
Válaszolok
baviki69 2018-05-15 21:49:14
Hagyjátok! Cukroshegyi Orbánnal van! Az ilyen oldalakkal segít lejáratni a balf..szliberós bandát! Amíg csak "ilyen" tevékenységet folytatnak, nuku választási győzelem!!!
Válaszolok
Klára válasza: Bea bejegyzésére 2018-05-15 17:56:22
Èn is letiltanàlak , Kritizàld az Intekigenciàdat !!!!! Butasàgodat ne mutasd az egèsz vilàgnak !
Válaszolok
Bea 2018-05-15 11:56:12
Csak a zsidókat nem szabad kritizálni!!!!!!!!!!!!!! Már 5x letiltottak e-miatt!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?