Blogolj!

Élősködőnek nevezték Bochkor Gábort – kiakadt

Bochkor Gábor egy mértes beszólást kapott a Music FM reggeli műsorában, ki is akadt tőle rendesen.

Fotó: blikk.hu

A rádiós műsorvezetőt lehet szeretni, vagy utálni, de az tény, hogy csak úgy elmenni nem lehet mellette. Azzal sem érdemes vitatkozni, hogy a reggeli rádiózás hazai műfajteremtői közé tartozik. Ugyanakkor az is biztos, hogy sokakat irritál a stílusa, de mégis hallgatják. 

Péntek reggel arról beszélgettek az Önindító című műsorban, hogy milyen hosszú mifelénk a hivatali ügyintézés. Az adást Amerikában online is hallgatják, s érkezett is egy üzenet arról, hogy ott aztán minden milyen flottul megy. Erre Bochkor megjegyezte, hogy akkor odeköltözik. 

Jött is sms-ben a hallgatói replika: "Ezen az országon élősködsz harminc éve! Luxusautó, luxusházak, és még neked áll feljebb?"

Bochkorról az átlaghallgató nem sok mindent tud, talán csak annyit, hogy jómódú. Meg azt, hogy ha vissza kell vágni, akkor sosem késlekedik, nem volt ez másként most sem. 

"Én élősködök? Azok élősködnek, akik szándékosan nem dolgoznak, és a segélyre várnak minden hónapban… - mondta dühösen a rádiós műsorvezető. - Én megdolgoztam a pénzemért, mindenért. És fizetek rendesen adót, rengeteget, hogy eltartsam azokat, akik olyanok, mint te!"

Egy biztos: ettől a kifakadástól nem lett több rajongója… 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/52507/pics/lead_800x600.jpeg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Katalin 2018-05-13 14:48:57
Szvsz Bocskor Gábor jól csinálja, amit csinál. Mivel olyasmit tud, amit kevesen, és sokakat érdekel, hogy mit mond, ezért eladható, tehát jól keres. Miért is ne. Igaza van, megfizeti az adót, szórakoztat. Nem érdemes azért bántani, mert többet keres, mint az átlag. Nem ő a fő élősködő, hanem a megélhetési politikusok, a fizetett anarchisták, a cseléd libsi média elvtelen firkászai, akik abból élnek hogy hergelik az "orbántakaroggy" csürhét vagy papírdobozzal tarhálnak ködös célok érdekében.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?