Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

25. Sajtófesztivál – Ütős programok Neked is!

Dorogi László

Idén már huszonötödik alkalommal rendezi meg a DUE Médiahálózat az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált Budapesten, ahol szakmai programokkal, diákújságíró workshopokkal és személyes tanácsadással várják az érdeklődőket. Azaz Titeket!

Fotó: DUE

Az előző évek hagyományaival szakítva immáron nem a Várkert Bazárban, hanem a hetedik kerületi TESLA Rendezvényközpontban gyűlnek össze a jövő médiájának reménységei 2018. május 11-én, pénteken - ekkor rendezi meg a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, jubileumi, 25. alkalommal.

A program délelőtt 9 órakor veszi kezdetét a Csodák Palotája bemutatójával, majd Balogh Péter mutatja be a DUE Médiatáborát, amit július 6-15-e között rendeznek meg Balatonszárszón - s ahova idén is hatalmas szeretettel várják a média világa iránt érdeklődő fiatalokat. 10 órától a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetése következik, majd 11 órától átadják az Év mentora és az Ifjúsági Sajtódíjakat, valamint a NETbiztos pályázatnak is kihirdetik az eredményeit.

Jubileumi rendezvényről lévén szó, déltől a sajtófesztivál elmúlt negyed évszázados történelmébe nyerhetnek betekintést a látogatók, délután egy órától pedig a CultureGeek vloggercsapata tart előadást, akik még abban is segítenek, mikor és hol érdemes nyaralnunk.

Délután 3 órakor veszi kezdetét a GENERALI Nagy Diák KRESZ-tesztjének a döntője, a kvízjáték során kiderül, ki viheti haza a fődíjat, egy Keeway robogót, de ingyen jogsit is lehet majd nyerni, ezután pedig bűnmegelőzési tesztet tölthetünk ki, amiből kiderül, kik a legtájékozottabbak bűnmegelőzési témakörben.

Fotó: DUE

Ahogy azt már az elmúlt években megszokhattuk, idén is számos médiaszemélyiség adja át tapasztalatait a jövő újságíróinak, médiamunkásainak pódiumbeszélgetés keretein belül. Ott lesz a sajtófesztiválon az RTL Klub Híradójának ismert párosa, Rábai Balázs és Szabados Ági, olyan neves vloggerek, mint Herczeg Hajnalka, Nana, Ábel Von Müller, Ungdani, de lehet kérdezni Nagy Ervintől, Jászai Mari-díjas színművésztől, a Katona József Színház tagjától is.

A 2016 óta futó, ifjúsági sorozat, a Holnap tali! csillagai is megosztják élményeiket, de ott lesznek az utóbbi évek egyik legnépszerűbb magyar tévésorozatának, az Oltári csajok a szereplői, valamint a Pál utcai fiúk sztárjai, Ember Márk és Wunderlich József is.

A szakmai beszélgetések színvonalát D. Tóth Kriszta, író, újságíró, a WMN online magazin alapító-főszerkesztője, az UNICEF nagykövete garantálja, Mészáros Antónia, az UNICEF ügyvezető igazgatója szintén nagy örömmel válaszol a kérdésekre. A Bringás Brigantik csapatától és Kolovratnik Krisztiántól kerékpározással kapcsolatos újdonságokat tudhattok meg, de a sajtófesztivál elengedhetetlen szereplői lesznek a népszerű zenés alkalmazás, a Musical.ly ismert arcai, Ómolnár Nelli és Whisper Ton.

A különböző kísérőprogramok mellett a koncertek sem maradhatnak el, 25 év elteltével ismét a sajtófesztivál színpadára áll Hevesi Tamás, de zenél többek között a Lóci játszik és DJ Groovelyne is. A 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál még részletesebb programja ezen a linken érhető el, a szervezők hatalmas szeretettel várnak minden érdeklődőt.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/52282/pics/lead_800x600.jpg
DUE,média,sajtó,sajtófesztivál
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?