Blogolj!

Napilapos hetilapot álmodtak meg a volt nemzetesek

Szamizdatként indul a Magyar Hangjuk május 8-án. Azt nem közölték, pontosan hogyan akarnak betörni a szűkülő hetilappiacra.

Napilap formátumú hetilapot indítanak a választás után bezárt Magyar Nemzet korábbi újságírói. Mint ismert, Simicska Lajos „tartós finanszírozási nehézségekre” hivatkozva tett lakatot a napilapra és a Lánchíd rádióra is, a Hír TV-nél pedig leépítésekbe kezdett, és bár akadtak(?) vevőjelöltek, a portfólió végül senkinek sem kellett.

A friss hírt György Zsombor, a Magyar Nemzet utolsó főszerkesztő-helyettese, az induló Magyar Hang leendő főszerkesztője közölte, aki azt is elárulta, a Magyar Hang „nulladik száma” május 8-án, kedden jelenik meg „szamizdat jellegű kiadványként”. Főleg Budapest belvárosában, az utcán tervezik terjeszteni.

Az egykori Nemzet-stábból 20-25 újságírót vesznek át a Hanghoz, melynek állítólag lesz weboldala is, de a hangsúly a nyomtatott formátumon lesz, és az első időben mindenkit társadalmi munkában kívánnak foglalkoztatni...

A lap egyébként a későbbiekben péntekenként jelenik majd meg, az első hivatalos száma május 18-án kerül az újságárusokhoz.

Hogy egy társadalmi munkában készülő, napilap formátumú, ahhoz képest drága kiadvánnyal (450 forint lesz az előfizetés, 500-520 forint az utcai példányok ára) miként akarnak betörni az amúgy is szűkülő hetilappiacra, arról nem beszélt György Zsombor.

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/52079/pics/lead_800x600.jpg
Magyar Hang,Magyar Nemzet,Simicska Lajos
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-04 13:21:46
Talán, ha nem adták volna el a lelküket is a g......ző Simicskának, akkor volna még esély.
Ezzel az "új", eleve halva született, óriási ötlettel nemhogy az egyre szűkülő hetilappiacra nem lehet betörni, hanem egyáltalán sehová sem !!!!
Esetleg a sarki kisbolt szóba jöhet, ha van az éppen aktuális főszerkesztőnél legalább egy kis balta !!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?