Blogolj!

Mélyponton a mélyföldi média: pofán köpetnék Orbánt

A honi sajtó állapota és színvonala miatt sivalkodók, liberális megmondóemberek, önjelölt erkölcscsőszök, erre varrjatok gombot! A béke segge alá mászott a híres és mintaértékű nyugati (holland) újságírás.

Elképesztő otrombasággal és gusztustalansággal hívta fel magára a figyelmet egy fűszagú, idióta holland rádiós műsorvezető. A Dr Kelder en Co címet viselő éteri szutyok mélyföldi „Bolgár ura”, bizonyos Eric Smit amúgy tulipánosan kulturált és europér módra a magyar miniszterelnök pofán köpésére biztatta vendégét. Hab a tortán, hogy a tapló mikrofonállvány nem lát kivetnivalót a viselkedésében, azaz nem hajlandó elnézést kérni – számol be róla a Magyarnieuws nevű blog.

Arcon köpetné Orbánt az NPO műsorvezetője

Algemeen Dagblad - Sander van Mersbergen - 2018 április 17 Magyarország undorodik az NPO műsorvezetőjétől aki "arcon köpetné" Orbánt Kocsis András a hollandiai magyar nagykövet szeretné ha az NPO intézkedne Eric Smit ellen, aki a múlt szombaton a 'Dr Kelder en Co' rádióműsorában azt kérdezte az egyik vendégétől, hogy arcon köpné-e Orbánt.

A hollandus szakma szégyene amúgy a hazánk elleni uniós jelentést gardírozó Judith Sargentinivel, a GroeneLinks párt EP-képviselőjével folytatott magas röptű eszmecserét az amúgy közszolgálati adón. Egy ponton feltette a ravasz kérdést, mit tenne, ha találkozna a magyar miniszterelnökkel. A politikus erre úgy felelt, kezet nyújtana neki, ám ez nem elégítette ki a vérszomjas (nyálra éhes) szpíkert, aki nyíltan és őszintén, már-már Kálmán Olga-i egyenességgel tovább faggatta: arcon köpné-e Orbán Viktort?

Sargentini becsületére legyen mondva, elengedte a füle mellett a vállalhatatlan primitív idiotizmust. Ennek ellenére Kocsis András hollandiai magyar nagykövet tiltakozását fejezte ki az elhangzottak miatt a holland közszolgálati műsorszolgáltató alapnál (NPO), egyúttal kérte, intézkedjenek a magából kivetkőzött médiamunkással szemben különösen arra való tekintettel, hogy „a holland sajtó folyamatosan bírálja a magyar média állapotát.”

Persze amit szabad a nyugati Jupiternek, úgy tűnik, nem szabad a magyaroknak... Smit a Twitteren annyit böfögött vissza, hogy „itt szabadon lehet beszélni”.

A csatorna szóvivője pedig azzal próbált simítani, hogy „minden véleményt meghallgatunk a programban és most, mint máskor is a határokat feszegetjük. Arra azonban számítunk a vendégeinktől és a műsorvezetőinktől is, hogy a vita hevében, a magasba csapott érzelmek ellenére is megőrzik a mások iránti tiszteletet. Ezt egymás között meg fogjuk beszélni.” Ezzel aztán pestiesen szólva kitörölhetjük a hátsónkat.

Ezek után már csak arra lennénk kíváncsiak, vajon mekkora felháborodást keltene a sajtószabadságról és a nyitottságáról, toleranciájáról híres Nyugat-Európában, például az Európai Parlamentben, ha a magyar közszolgálati televízióban vagy rádióban mondjuk Mark Rutte holland kormányfő, Emmanuel Macron francia államfő vagy Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnökének arcon köpésére biztatna egy fideszes politikust valamelyik műsorvezető.

Aligha úsznánk meg néhány finomkodó ejnye-bejnyével a nemzetközi mainstream libsi sajtóban.

Tropára gyaláznák a magyarokat az EP jól értesültnek álcázott agyatlan trollszónokai, Niedermüller DK-s legény elsőként megszavazná a hazánkat elítélő jelentést, Ujhelyi, a RED verbális verőembere pedig ezerszáztizedszer sápítozna az elorbánosított hazai sajtó gyalázata miatt.

Ennyit még a kettős mércéről. No meg a „követendő” nyugati mintáról.

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/51584/pics/lead_800x600.jpg
Eric Smit,Hollandia,média,Orbán Viktor,sajtó
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-22 10:15:02
Ha jól értelmezem, akkor ez az Erik Smit nevű vadmajom, holland fehérjehalmaz úgy mantyog ökörségeket kis hazánkról, hogy - vélhetően - soha nem járt ebben az országban.
Különösen tetszik az egyik - a cikkíró szerinti - böfögése, amely így hangzik:
"Itt - mármint Hollandiában - szabadon lehet beszélni".
Hülyegyerek !
Nem kell idegyere, - erre több millió embernek nincs is kifejezett igénye - de ha már csak megnéznéd a napi híradó adását, akkor láthatnád, hogy a magadfajta idióták miket üvöltöznek Budapesten, a Kossuth téren a kormányra és személy szerint Orbán Viktor miniszterelnök úrra.
Csak kérdezem ettől az ökörtől: ők nem "szabadon gyalázzák" a magyar kormányt ?!
Akkor hogyan is állunk ezzel a kérdéssel, meg a sajtószabadsággal, és egyéb - általatok kántált - problémakörökkel ?!
Én megértem, hogy a túlzott fűfogyasztás következtében lehet valakinek olyan kényszerképzete, hogy a köpködés testi és lelki kielégülést okoz neki, de én minden ilyen esetben azt tanácsolnám:
KÖPJÉL FEL A MAGASBA ÖCSÉM, AZTÁN GYORSAN ÁLLJÁL ALÁ, MÉG NEM KÉSŐ !!!!!
A fűfogyasztás rejtelmeiről meg sürgősen folytassál "rögeszmecserét" magyar elvtársaddal, az asszonyverő Juhásszal !!!! Ő teljesen képben van ebben a kérdésben.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?