Blogolj!

A Jobbik szóvivője kisétált az élő adásból

Van egy oldal a Facebookon, amelynek a neve: "Minek ment oda?" Ezt nem ismeri Jakab Péter a Jobbik szóvivője és bement a TV2 reggeli műsorába.

Minek ment oda?

Azért hálásak lehetünk Jakab Péternek, akiről eddig azért elég kevesen tudták, hogy létezik egyáltalán. A Jobbik szóvivője a Mokka vendégeként adott elő egy öt perces monológot, amely így kezdődött. 

A TV2 a magyar médiavilág leghirhedtebb no-go zónája.

Ez szép. Az ember elfogad egy meghívást, berúgja az ajtót, a nappaliba vizel és az asztalra is köp. Mert ugye az ember nem megy el egy no-go zónába, mert az egy veszélyes hely. Tele van migránsokkal, ami a TV2-re nyilván nem igaz. Médiamigránsok meg nincsenek. Egyelőre. 

Ön bármit kérdezhet, én bármit válaszolhatok 

– mondta még Jakab Péter. És nem beszélt a levegőbe, mert bármilyen felvetés elhangzott, csak tolta tovább a süket dumáját. Tényleg érthetetlen, hogy minek ment be a műsorba. Ezért kelt fej hajnalban? Vagy azért ment be ő, mert közel lakik a stúdióhoz? Vagy ő tud folyamatosan beszélni öt percen keresztül a Jobbikból? Nehéz kérdések ezek. 

A TV2 szerves részét képezi annak a választási csalásnak, amely miatt 100 ezer ember vonult utcára. 

Bízom benne, hogy a csatorna vezetése van olyan józan gondolkodású, hogy a fenti kijelentés miatt nem fordul bírósághoz. Nem éri meg… Nyilván Orbán Viktor sem kéri fel a jogi képviselőit, hogy fogalmazzanak meg egy beadványt azért, mert Jakab Péter szerint

Rákos Mátyás, a korabeli Orbán Viktor. 

A végén, amikor már elfogyott a jakabi lendület, akkor fogta magát a szóvivő, felállt és távozott. És tényleg csak ez a kérdés: minek ment oda? Ha csak nem azért, hogy megmutassa, nemcsak vaginamológ van, hanem másfajta monológ is. 

2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/51310/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Aszódi 2018-04-16 23:05:35
A vesztes pártok, közöttük a Jobbik nagyon haragszanak a Fideszre, mert úgy érzik, ez a párt akadályozta meg az ő sikerüket. Lehet. Azonban, ha a Fidesz meg tudta akadályozni az ellenzéki pártok sikerét, abból az következik, hogy számosabb képességgel rendelkezik a politika világában, mint azok, akik most sértetten és agresszívan viselkednek. Rodolfónak, a nagyszerű bűvésznek volt a szavajárása, hogy "figyeld a kezem, mert csalok". Ha ezt gondolták a Fideszről, miért nem figyelték a kezét.... És még most sem figyelik, hanem sarat dobálnak. A politika terén Orbán Viktor éppen olyan tehetséges, mint Rodolfó volt annak idején a bűvészetben. Éppenséggel akár tanulhatnának tőle. Ez a Jakab Péter is. Ahhoz persze fel kellene ismernie Orbán politikai zsenijét de nem rendelkezik elegendő tisztánlátássalehhez. És a többiek sem rendelkeznek.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-04-16 18:28:57
Na, - többek között - ezért bőgtek le ezek az "ellenzéki csodapártocskák" az április 8-ai választáson.
Egyáltalán, az adott, egytől-egyig tehetségtelen, felsőbb vezetőkkel, meg az ilyen szóvivőkkel mégis miben bíztak ezek ?!
A cikkírónak a bírósági perre vonatkozó megjegyzésével egyébként én a magam részéről nem értek egyet.
Véleményem szerint igenis minden hazudozó, rémhírterjesztő, hamisan vádoló embert bíróság elé kellene citálni, mert ennek hiányában a végtelenségig elszemtelenednek ezek a kommunisták.
Az a borzasztó, hogy ennek a jelei máris mutatkoznak !!!
Sajnos.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?