Blogolj!

Hivatalos: idióták is indulnak a választáson!

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt országos listát állított, így lehetőséget kapott az M1 hírcsatornán, hogy bemutassa a programját.

Tichy-Rács József a párt szóvivője és jelöltje ült be a stúdióba. Az öltöny alá felvett egy elnagyolt csirke jelmezt és végig kotkodácsolta az öt percet. 

Választás 2018 - A Magyar Kétfarkú Kutya Párt ismertette választási programját

Választás 2018 - A Magyar Kétfarkú Kutya Párt ismertette választási programját

Nincs ezzel semmi baj, mert azt nagyjából tudtuk, hogy ennek a viccpártnak ennyi mondanivalója van. A probléma az, hogy az MKKP eddig azért néha vicces is tudott lenni, de ez – lássuk be – harmatos poén volt. Nem azért, mert a kamupártnak nincs programja, nem is feltételeztük, hogy van. Hanem azért, mert ebben semmi humor nincs. 

Kivel akartak viccelni? Az M1-gyel? Lehet. Nem jött be. 

Nekünk akartak valami vicceset mutatni? Lehet. Nem jött be. 

Nevettek ezen a párt szimpatizánsai. Nem tudom, de félő, hogy ez náluk sem jött be. 

Médiahack volt? Akár. Csak az a baj, hogy nem jött be. 

Nem volt ez más, mint egy adag tyúkszar. Semmibe véve azt, hogy van egy riporter, néhány operatőr, technikai munkatárs, világosító, stb. aki éppen a munkáját végezte. Még akkor is, ha – éljünk némi képzavarral – egy csirkének öltözött barom volt a vendég. De legalább már biztosan tudjuk, hogy idióták is indulhatnak a választáson. A demokrácia ünnepén. 

3
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/50257/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-25 14:42:59
Hát, ha az a demokrácia, amit ez a "tyúkszaros majom" művel, - amit azért én erősen kétlek - akkor köszönöm szépen, ebből a fajta ökörködésből nem kérek (nem kérünk).
Lehetnek emberek, pártok különböző véleményen, az természetes dolog, annál is inkább, mert azt a fajta társadalmi berendezkedést, amikor mindenkinek kötelező volt egy véleményen lenni, már legalább negyven éven keresztül próbálgattuk.
NEM JÖTT BE !!!!
Ez már más világ, de ekkora barmokra semmi szükség az országban. Mondandó nincs, nem is volt soha. Ez feltűnési viszketegség, semmi más. És még valami:
Ha rajtam állna, ennek a hülye pártnak - meg a hozzá hasonló pénzvadászoknak - soha, egyetlen fillér támogatást sem adnék.
Saját pénzen marhulhatnak napestig a kocsmában.
Válaszolok
Tóth-Pál 2018-03-24 12:40:57
Demokrácia van!
Válaszolok
Ágost 2018-03-24 12:23:06
Te nagyon kemeny vagy. Lehetek a baratod ? Biztos megvedenel engem mindenkitol, aki bantani akar.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?