Blogolj!

Barangolás a bugyuta bulvár birodalmában

Ragnar Volarus

"Ilyen még nem volt", "Nem fogsz hinni a sze­med­nek", "Aztán bekövetkezett a baj" és "Már nincs sok hátra, de...". Mai bulvárcímek. Ön mire tippel? Ebből melyik volt a rossz hír és melyik a jó? Vigyázat, csalnak!

Már megszokhattuk, a bulvárhírek címe igazi kőkemény átverés, kicsit durvábban fogalmazva, hazugság. Persze ez náluk szakmai követelmény. Még valamely celeb aranyhaláról is képesek valami elképesztő cikket írni, olyan címmel, ami simán megvezet minket. Menjünk sorjában. 

Ilyen még nem volt: Lemondott nyereményéről A Piramis játékosa

Apa és lánya majd kétmillió forintot nyertek csütörtök este A Piramisban, de a férfi nem kért a pénzből.

Ne kattintsanak. Lelövöm a poént. Nem a kalkuttai Teréz anya központnak és nem is rákkutatásra adta a pénzt. Hanem a lányának. Ilyen még nem volt! Ilyen még nem volt? Tényleg?

Lássuk a következőt. 

Nem fogsz hinni a szemednek, itt nyaral családjával a magyar énekes

A népszerű énekes megelégelte itthon a borongós időt, és ismét elutazott a télből a nyárba.

Először is. Arra gondoltam, hogy legalább a Holdra utazott ha ez a cím. De elkezdett sántítani. Úgy kezdődik, hogy "A népszerű énekes..". Kicsoda? Az a vigyorgó fickó a képen? Az ugyan biztos nem. Pedig de. Ő százak kedvence, Horváth Tamás és tessék megkapaszkodni, Balira utazott. Ó te jó ég! 

De nincs még vége. Ez volt a Ripost, két elképesztően pozitív hírrel. A Blikk Rúzs viszont bekeményít, és ad két gyomrost. Itt az első.

Egy hatalmas puffanást hallott az RTL sztárja, aztán bekövetkezett a baj

Puskás Peti a Story extrának mesélt egyik kellemetlen koncertélményéről, ami enyhén szólva sokkolta őt. Nagy hévvel zenéltek, majd egyik pillanatban csak egy puffanást hallott, odanézett, öccse hevert a földön. Egy ugrás következtében szenvedett balesetet, Peti attól tartott, hogy Dani eltörte a csontját... További részletek a videóban: Ha értesülni szeretnél további híreinkről, csatlakozz Facebook-csoportunkhoz!

Képzeljék. Elesett Puskás Peti öccse, de szerencsére túlélte. Valószínűleg ma több ezer kisgyerek esett nagyobbat a játszótéren. De ugye az nem érdekel senkit. Mondjuk engem speciel ez se.

A végére tartogattam a legrosszabb hírt. 

Megszólalt a magyar zenész: "Már nincs sok hátra, de..."

Már hetek óta várják a rajongók, hogy megjelenjen a legújabb Wellhello dal, a "Nem olyan lány". De így van ezzel Fluor Tomi és Diaz is, akik most egy rövid videóban mutattak egy kis ízelítőt a számból. - Már nincs sok hátra, de nem bírunk várni, érkezik a "Nem olyan lány" hamarosan - írta Fluor.

Hogy mi történt? Jön a Wellhello új videóklipje! Most pedig mindenki fellélegezhet. Egyrészt nem hozok ma már több rossz hírt, másrészt emberek! Jön az új Wellhello klip!

Igazi szórakoztató játék is lehet, ha a címek alapján megpróbáljuk előre kitalálni miről szól majd vajon az írás. De telitalálatos szelvény biztosan nem lesz. Ráadásul néha akkor sem jövünk rá miről szól, ha elolvassuk. Erre a lenti írásra viszont kattintsanak, ahol kollégám be is bizonyítja, mennyire minőségi oldal a Blikk Rúzs. Na emiatt kéne tiltakozzanak a feministák, mert azon az oldalon bántóan hülyének nézik a hölgyeket.

Megrázó hírt közölt a Blikk Rúzs - valaki felébredt a kómából

Néha az ember hajlamos abban a hitben ringatni magát, hogy nem teljesen hülye, sőt még szövegértésből is kapna legalább egy kettest. És akkor jön a Blikk Rúzs. Kapaszkodjanak bele a klaviatúrába, mert most olyat olvasnak, hogy az agyukat eldobják majd.

Címkék: Blikk, bulvár, Ripost
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/49673/pics/lead_800x600.png
Blikk,bulvár,Ripost
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?