Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

Megrázó hírt közölt a Blikk Rúzs – valaki felébredt a kómából

Kecskés István

Néha az ember hajlamos abban a hitben ringatni magát, hogy nem teljesen hülye, sőt még szövegértésből is kapna legalább egy kettest. És akkor jön a Blikk Rúzs.

Fotó: RTL Klub

Kapaszkodjanak bele a klaviatúrába, mert most olyat olvasnak, hogy az agyukat eldobják majd. 

Ezt itten kérem a cím: 

Telefonon kapta a hírt a család: végre felébredt a kómából az RTL sztárja

Már kattint is az ember, mert ugye azt gondolja, hogy a kamuoldalak szerint, már többször is rosszulléttel küzdő (nem!) Erős Antónia, vagy éppen Szellő István került bajba, netán Sebestyén Balázs, vagy bárki aki ismert és mondjuk letett már bármit is az asztalra. Nézzük a "cikk" folytatását: 

Este kapták a hírt.

Ez maga a lead, vagyis az érdekes, figyelemfelkeltő összefoglaló. Ezen a ponton már remegő kézzel mentem tovább, hogy kivel és mi történt, amit nem átallottak este közölni. No, de akkor elkövetkezik maga az írás, a tematizált történelem, a kommunikációs stratégiák csúcsa, az újságírás sziklája és még sorolhatnám, de beszéljenek maguk a sorok: 

Az Oltári csajok már két szenzációs ébredést is megélt. Rózsa, aki egy erkélyről esett le, fél év után ébredt fel a kómából - de van még valaki.

Bianka túladagolta magát, csak remélni lehetett, hogy magához tér, majd este csoda történt: Márk telefonhívást kapott, amiben jó hírt közöltek, Bianka felkelt!

Ennyi. Nincs tovább! 

Tudom, bennem van a hiba, hiszen csak egy oltári csajt ismerek, de róla nem tudom, hogy bárhonnan leesett volna, vagy esetleg túladagolta magát. (Mondjuk az eleve egy érdekes kérdés, hogy az ember miként tudja túladagolni magával magát, amiből aztán magához tér…) Az mondjuk teljesen normális így márciusban, hogy egy-egy magyar felkel, így járt Bianka is, de azért ő nem egy Petőfi. Hogy ki az a Márk, arról fogalmam sincs, de kicsit zavar volt a térben akkor is, amikor az erkélyről leesett Rózsa kómájáról olvastam, mert elsőre fogalmam sem volt, hogy miért kell egy cserepes növény zuhanása miatt aggódni. 

Szóval itt tartunk. Ez a Blikk Rúzs. 

Hogy az RTL sztárja ébredt-e fel, vagy esetleg egy színész (elnézést kérek a művészektől…), a szerepe szerint, ezt mindenki döntse el maga. Ha nem sikerül, akkor kezdjünk el pénzt gyűjteni a felépülésére, mint annak idején Izaura felszabadítására, vagy Esmeralda műtétjére. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/49553/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?