Blogolj!

(Már megint) költöznek a Bajnokok Ligája meccsek

Ragnar Volarus

Lassan már csak a Nóta TV és a Discovery csatorna nem közvetített még mérkőzést a labdarúgó Bajnokok Ligájából. Merthogy ősztől a Spíler TV-t is kipipálhatjuk.

Már eleve gyanús volt, hogy március 1-től megváltozott a csatorna lógója, és a sima Spíler TV-ből Spíler1 TV lett. Logikusan gondoltuk, hogy hamarosan jön a Spíler2, de arra nem gondoltunk, hogy itt nem áll meg a TV2 Csoport, akik ma az alábbi közleményt adták ki.

„Bővül a TV2 Csoport kábelportfóliója, idén új sportcsatornák indulnak Spíler2 TV és Spíler3 TV néven, amelyeken a már jól ismert sportágak mellett a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is nyomon követhetik a labdarúgás szerelmesei. Az UEFA-val kötött hosszú távú szerződés értelmében a 2018 és 2021 közti szezonokban a TV2 Csoport nézői is láthatják a legrangosabb európai kupaküzdelem mérkőzéseit. Minden forduló minden játéknapján lesz Bajnokok Ligája-közvetítés.

A Bajnokok Ligája mellett számos más exkluzív, prémium sportjoggal is rendelkezik a cégcsoport és jelenleg is zajlanak a tárgyalások újabb jogok megszerzéséről. Továbbra is követhetik a szurkolók a Premier League, az NHL mérkőzéseit és a MotoGP futamait a Spíler-csatornákon" – olvasható a TV2 Csoport közleményében.

Tehát ősztől az M4 mellett ne a Sport TV-n keressük a közvetítéseket.

Apró bökkenő, hogy jelenleg a Spíler TV nem nem minden szolgáltató kínálatában szerepel. Például a Digi előfizetők most éppen a pokolba kívánják ezt az egészet. 

Címkék: labdarúgás
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/49544/pics/lead_800x600.jpg
labdarúgás
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?