Blogolj!

Nem tudtuk, ki hiányzott – Demcsák (39) visszatér!

Kipihente a feledhetetlen Szanyi-interjú fáradalmait. Hús nélkül gyúr a képernyőre. Azért hátrébb az agarakkal, pár hónapig még nélkülöznünk kell.

A Blikk szellőztette meg az örömhírt, hogy visszatér a képernyőre a szeptemberi boroskás hangulatú Szanyi-interjúról (is) elhíresült televíziós, a magyar médiatörténet csillagos egének legfényesebb álló-, illetve hullócsillaga: Demcsák Zsuzsa (39). A szakmai felkészültséget a vonzó külsővel celebesen párosító rendhagyó riporter állítólag mindent, de mindent jól kipihent. És már nagyon hiányzik neki. Mármint a tévézés.

Egy válás, aminek tényleg mindenki örül

Facebook oldalán jelentette be Demcsák Zsuzsa, hogy kérte szerződése felbontását az ATV-nél, amit Németh Szilárd vezérigazgató természetesen elfogadott. Kóros fáradtsággal indokolta döntését. A bejelentés mellé kitett egy vidám fotót is, mintegy alátámasztva, hogy tényleg jó hangulatban történt a szakítás. Németh Szilárd mosolyát szinte nem is értem.

Ennek igazán örülünk, nemsokára egy friss, fiatalos, üde, csúcsformában lévő Demcsák Zsuzsát (39) bámulhatunk a dobozban. Valamelyik csatornán. Hogy melyiken, az még titok (lenne, ha valakit izgatna), és nem is most, azonnal, hanem holnapután, kiskedden röpke néhány múlva. Amely idő alatt azért még lefolyik pár hektó bor Szanyi kapitány torkán egy jó adag víz a Dunán és a Tiszán.

Szóval ne aggódjunk tovább Demcsák Zsuzsáért (39), aki ugyan homályosan fogalmaz (rossz, aki rosszra gondol!), de leginkább él és virul. Elvonult, bezárkózott, elmélyült, magára figyelt, magáról tanult, nem sóvárog, és fizikailag gyúr hús nélkül, de annál több mozgással. Minden fehérjét megvon magától. Lelke rajta.

Mi viszont gyúrhatunk továbbra is a rekeszizmokra. Hiszen egyszer csak, a nem is oly távoli jövőben fellibben a függöny: folytatás következik!

3
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/49381/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Blikk,Demcsák Zsuzsa,Szanyi Tibor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-04 10:08:09
Nem is értem, hogy ezt az izzig-vérig televíziós egyéniséget, ezt a riporterzsenit hogyan tudta az istenáldotta nép ennyi ideig nélkülözni a képernyőn. Ez a nő nemcsak idétlen, hanem mérhetetlenül buta is.
A tevékenységét egy tízes listán nagyjából 0,05-re lehetne értékelni.
Őt alulmúlni már csak a csillagászati összegért az ATV-ből, a Simicska-televízióhoz átigazolt Kálmán Olga tudja.
Tudják, mint a régi slágerben:
"Két összeillő ember ........"
Válaszolok
kata 2018-03-03 21:24:03
Ez a nő egy arrogáns bunkó!Nagy ritkán belepillantottam a műsorába,egy-két interjúját
végignéztem,de utána menekülésszerűen kapcsoltam más csatornára.Láttam,amikor
nem hagyta szóhoz jutni interjúalanyát,pláne ha más véleményen volt mint ő.A stílusa
kioktató,sok esetben megalázó volt.Viselkedni nem tud /lásd a fenti videót /,nem tudom kinek hiányzott,én az biztos,hogy ezután sem kapcsolok még a csatornára sem ahol ez a
nő szerepel .Kata
Válaszolok
Emőke 2018-03-03 17:37:26
Ez a nő elmebeteg, párja Kunhalmi á Ágikának! Minek jött vissza? Röhögni? Bár én sose fogom nézni ezután sem!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?