Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

Szocialisták a tévében: kétfarkú MSZP

Nehéz eldőnteni, hogy a szocialista politikusok televíziós szereplésének egy része a vicces, vagy a szánalmas kategóriába tartozik-e.

Emlékezhetünk rá: Bárány Balázs nem tud berúgni. Mármint egy labdát, a felcsúti stadionba. Vicces egy jelent volt, de megéri felidézni. 

Mindig az a felelőtlen ígérgetés. "Ezt a labdát be fogom rúgni a stadionba" – ez is csak egy kamu. 

És akkor ma jött Harangozó Tamás, akiről nem tudjuk, hogy milyen a rüsztje, de az legalább kiderült róla, hogy nem valami bátor. Ma elérte, hogy ő lett a magyar országgyűlés Jimmy Jump-ja – tudják ő az, aki beszalad egy sporteseményre, majd leterítik a biztonságiak és elvezetik. Az ifjú szocialista beugrott ma Kormányinfóra, Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, ahogy illik úgy üdvözölte, kezetrázott vele, majd kapott két papírt, két kérdést. Harangozó a választ nem várta meg. Toporgott egy kicsit az ajtóban, motyogott ezt-azt, majd lelépett. 

"Képviselő úr, nem mondod, hogy hoztál kérdést, és nem várod meg a választ?" – kérdzett rá Lázár János, hogy miért fut el a szocialista. A válasz szerint halaszthatatlan közfeladata volt Harangozónak. 

Férfias, nem? 

Maradjunk annyiban, hogy fut a gyáva… Mondjuk annyiban hasonlít Bárány Balázsra, hogy öngólban ügyes. Vagy egyre inkább olyan, mintha a kétfarkúakkal kötöttek volna szövetséget. Vicces és szánalmas is egyben. 

2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/49306/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Katalin 2018-03-02 15:47:32
Nekem nagyon tetszett, hogy a behozott papírokat mindenáron a kamera felé próbálta fordítani, miközben úgy csinált, mintha Lázárnak mutogatná. Na ettől se vennék semmi használt cikket.
Válaszolok
Emőke 2018-03-01 18:25:15
EZEK SZÁNALMASAK ÉS NEVETSÉGESEK! NA MEG SZEMETEK ÉS ERŐSZAKOSAK!
Mondjam még.......??????????
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?