Nem volt telitalálat a hatos lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3 (három), 6 (hat), 15 (tizenöt), 24 (huszonnégy), 27 (huszonhét), 35 (harmincöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 247.005 forint; 4 találatos szelvény 2.728 darab, nyereményük egyenként 6.065 forint; 3 találatos szelvény 42.821 darab, nyereményük egyenként 1.780 forint.
Blogolj!

Hülye cikkre csak hülye helyreigazítás jöhet! Jött is!

Kecskés István

Elképesztő helyreigazítást közölt a Bors Online. Elsőre – másodikra és harmadikra – nem sok összefüggés mutatkozik az egymás mögé dobált szavak között.

No nézzük is ezt a sajtótörténeti remeket: 

A borsonline.hu 2018. február 9-én 8:30 órakor megjelentetett József használja Hobo telefonját” című cikkben nem felelt meg a valóságnak, hogy Földes László Hobo elváltoztatott hangon, roma hanglejtéssel próbálta átverni a Bors munkatársát. Az sem felelt meg a valóságnak, hogy Földes László Hobo visszahívta a Bors munkatársát telefonon.

Ugyanígy a szóban forgó telefonszámon korábban nem beszélt Földes László Hobo a Bors munkatársával. Nem felel meg a valóságnak az sem, hogy Földes László Hobo menedzsere is megerősítette, hogy ezen a telefonszámon lehet elérni Földes László Hobót.

Nem felel meg a valóságnak az, hogy váratlanul reagált a Bors telefonhívására Földes László Hobo, mert nem volt a cikk megjelenése előtt telefonbeszélgetés a Bors munkatársa és Földes László Hobo között, ezért valótlan az az állítás is, hogy azt mondta Földes László Hobo, hogy „rossz számot hívsz, mert ezt a kártyát én még csak most vettem, nem ismerek semmilyen Hobót, és Lakatos József vagyok.”

Nem felel meg a valóságnak az sem, hogy Földes László Hobo azt közölte a Bors munkatársával, hogy új ez a szám. "Hivatalos. Az enyém - magyarázta, majd bontotta a vonalat.” Nem felel meg a valóságnak az, hogy Földes László Hobo telefonját, úgymond a Hobo hangú Lakatos úr vette fel.

Ez olyan, mint az a mondás, hogy a "Macska rúgja meg!" Semmi értelme. Mert ugye a macska nem az a teljesen agresszív állat, mondjuk az egeret megeszi, de egyáltalán nem rúg bele. Sőt cicát rúgni még nem is nagyon látott senki. Kivéve a szomszéd Cica nevű lovát, aki azt hitte magáról, hogy macska és elváltoztatta az alakját, de nem tudott senkit sem megtéveszteni, mert ló hangon nyávogott, pedig macskául szokott nyeríteni. Ellenben a gazda azt állította, hogy a macsa rúgta meg, miközben lóul dorombolva nyerített. 

No, de fordítsuk komolyra a szót, mert itt már nem babra megy a játék. Értelmezzük a történteket!

Tehát: Hobo nem változtatta el a hangját, nem mondta, hogy ő Lakatos József, nem hívta vissza a Bors munkatársát, a művésszel korábban nem beszélt az újságíró a munkavállaló, a menedzser nem mondta, hogy azon a számon lehet elérni Hobót, aki nem mondta, hogy rossz számot hív a telefonáló és azt sem mondta, hogy ez az új szám az övé és hivatalos, sőt nem is egy bizonyos Lakatos József fette fel. 

Világos? Ennyi tagadás egy mondatban, de a cikk mégis megjelent! Graulálok az igazmondóborsújságnak. Szerintem esetleg néha csörögjenek rá Szalai Ádámra is, de az se baj, ha csak írnak neki egy e-mailt. 

Szalai Ádám igazat mondott mégis perrel fenyegeti a Bors

Elképesztő dolog történt a Borssal. Nem a fűszerrel, hanem az újsággal. Interjút készítettek Szalai Ádám válogatott labdarúgóval. A téma az volt, hogy valóban összejött-e egy hölggyel. Az interjú e-mailben készült, Szalai Ádám válaszolt, úgy tűnik mindenben igazat mondott. A cikk megjelent majd Szalai Ádám közölte, hogy ő nem az a Szalai Ádám, nem válogatott labdarúgó, ő csak válaszolt a kérdésekre.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/49174/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?