Blogolj!

Ezt megkapták: zúzós punkot küldünk az Euróvízióra

Kecskés István

Az AWS nevű együttes nyerte a Dalt. Ezt még megemlegetik Portugáliában, hiszen ez nem egy tinglitangli, ez egy zúzós dal.

Fotó: MTI

Persze a helyzet mélyen magyaros. Már megint nem jó a végeredménye műsornak! Mondjuk nekünk sosem jó. A Compact Disco és Bye Alex nyálas volt, Kállay-Saunders András idegenszívű és amúgy is egy verekedős (mondjuk ez utóbbi állítólag igaz), Boggie és Freddie noname, Pápai Joci meg… Hagyjuk is, nem érdemes ezeken idegeskedni, mert tényleg soha senki és semmi nem jó.

Most meg nyert ez az AWS nevű formáció és már olvasom is, hogy ez így szar, meg úgy szar. Nekem mondjuk bejön. Végre nem egy tinglitangli, hanem egy zúzós punk. És azért legyünk őszinték önmagunkhoz legalább: tökmindegy ki képviseli hazánkat az Euróvízió nevű fesztiválon, mert nem nyerünk. Most legalább odabaszunk odacsapunk egy igazi ütős dalt. Örüljenek a rendező portugálok, ezt még megemlegetik.

Amúgy meg vitázni felesleges rajta. Hogy kinek mi tetszik az egy elég szubjektív dolog, de azért azt érdemes figyelembevenni, hogy ez egy közönségszavazás eredménye. Vagyis a többségi akarat jelent meg a győztesben. El kell fogdni. Nem árt gyakorolni ezt a hozzáállást, szükség lehet rá áprilisban. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/49081/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?