Blogolj!

Stop Somos? Ez lenne az ATV legalja?

Az ATV ismét bizonyította, hogy kifogyhatatlan a remek ötletekből. Már abban az értelemben, hogy egy darab sincs a kreatív munkatársaknak.

Már az, maga egy zseniális és saját ötlet volt, amikor Update Norbi tornáját "Magyarország erősödik" címmel vette műsorra a csatorna. Tényleg egyedi ötlet ez. Mondjuk korábban valahol már hallottam ezt a mondatot, de az biztos azért van, mert sok fele fülelek. 

Na, de most megjött Somos András és az ő óriási plakátja, amit az index fedett fel. Ez aztán olyan egyedi elgondolás és megvalóítás, hogy a déli határon álló kerítés mellett szolgálatot teljesítő Novák Előd adja a másikat. Mert ugye a kék molinóra felkerült egy "Stop Somos?" felirat. Ismerős valahonnan? Nem hiszem… Meg aztán jól odaírták, hogy "Somos András milliókat ültetne az ATV képernyőhe elé" – szerintem megelegédne százezrekkel is, de ez nettó cinizmus a részemről. Meg ez a fordulat is ismerős valahonnan. Na de, "Ez az igazi Somos-terv. Hagyjuk, hogy Somos nevessen a végén!" – ez meg kérem egy hülyeség. Amellett persze, hogy koppintott mondat ez is. Mert azért arra a műsorra még véletlen sem kapcsolnék, amelynek az a célja, hogy a végén a műsorvezető szórakozzon jól. Ha ez a cél, akkor ő ne készítsen, hanem nézzen különböző adásokat. Garantáltan jól szórakozna egy Sajtóklubon, vagy netán az Újpest–FTC 6–0-s találkozó ismétlésén. 

Fotó: index.hu

Szóval az ATV-nél jól láthatóan nincs ötlet, nincs kreativitás, nincs gondolat. Ez azért egy politikai ellenzéknek számító – ha már számottevő reiválisa nincs a kormánynak a pártok között, akkor legalább egy csatorna legyen már az –, Csuhaj Ildikó kormányközeli forrásait kiválóan megidéző tévénél, így a kampány elején igencsak kellemetlen. Mi jöhet még? Sváby András, Vujity Tvrtko, Csuhaj Ildikó és Schobert Norbert belemennek a kerítést bontós plakátba, természetesen Somos András mellé és eléjük írják majd, hogy "Együtt bontanák le a nézettséget!" 

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/48828/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-02-20 17:10:28
Somos (notórius hazudozó) András, mint az ATV szennycsatorna nézőcsalogatója ?!
Rendkívül silány viccnek is rossz ez.
Van ennél még lejjebb, vagy már most is a bányászbéka valagánál kotorásznak a "kormányváltó(rángató)" elvtársak?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?