Blogolj!

Ezt vajon ki főzte ki az RTL-nél?

A Konyhafőnök című gasztro-reality egészen nézhető műsor. Volt egy darabig. Most az RTL úgy döntött, végleg megutáltatja velünk. Lehet szeretni, és nem szeretni a kereskedelmi tévék műsorait. Mostanában inkább utóbbi. Nem is olyan régen szó esett a Piramis és a Fal párharcáról, amiben hosszú évek után csak a másodhegedűs szerepe jutott az RTL-nek. Úgy tűnik, megtetszett nekik a második hely. 

Mijez? - Fotó: rtlklub.hu

Merthogy úgy fest, Gáspár Bea lesz a Konyhafőnök új évadának egyik zsűritagja! Bevallom először tényleg azt hittem rosszul látok, ráfrissítettem az oldalra, mégsem a szemem káprázott. De komolyan! Végre nincs képernyőn a visszafogottan adózó férj, helyette megkapjuk a folyton teljes hangerőn sipítozó oldalbordát. Mit vétettünk? Hogy akar hiteles maradni egy műsor egy olyan zsűritaggal, aki saját maga vallotta be abban az évadban amiben szerepelt, hogy a főzőtudománya addigi csúcsa a marhapörkölt volt. Persze sokat fejlődött a műsor során - mert volt honnan -, olyannyira, hogy végül - igazságtalanul - de meg is nyerte. Kabaré. Remélem egyszer lehull a lepel és megtudjuk miért tolja a Gáspár pereputtyot ennyire az RTL.

Fotó: rtlklub.hu

A műsor megnyerése után még Youtube-on indított egy Bea konyhája nevezetű videóblogot, de a tejbegríz, a bodag és a házi prézli (!) után elfogyott a tudomány lelkesedés.

Wossala Rozina és Sárközi Ákos ellenben nem vállalták a további szereplést. Egyedül Fördős Zé marad a régi zsűriből, a harmadik döntnökről még nem határozott a csatorna. Vélhetően oda azért egy profit szeretnének, elvégre sokszor van olyan feladat, hogy a zsűritag főzését kell leutánozni. Bejja asszonyt pedig nem leutánoznák, hanem lefőznék a versenyzők. De azért az tényleg a magyar televíziózás csúcsa lesz, mikor elvonul értékelni a három zsűritag, Gáspárné meg leoltja majd két társát: "Hátte, ez mi volt ez te Zé?".

Számomra ez most olyan, mintha egy éve kezdtem volna balettozni, de jövő héttől meg már én dönteném el, ki lehet a Bolsoj Balett tagja. 

Zárszóként csak annyi. Sárközi Ákos búcsúzóul nem átallott olyat kiejteni a száján, hogy kifejezetten alkalmasnak találja Gáspárt a feladatra. Szerinte a legutóbbi évad győztese több mint 25 évnyi főzés után meg tudja majd állapítani, hogy valaminek jó íze van-e vagy sem. Nagy cucc. Én meg 40 éve eszem, tehát 15 évvel több tapasztalat áll a hátam mögött.

3
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/48614/pics/lead_800x600.jpg
Gáspár Bea,Konyhafőnök,RTL Klub
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Fülöp 2018-02-17 16:17:12
KI A FASZ KIVÁNCSI ERRE A PRIMITÍV GÁSPÁRNÉRA !
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-02-17 15:32:12
Béá asszony, mint zsűritag, óriási !!!!
Nem tudtuk, hogy mi hiányzik az életünkből, hát megkaptuk.
Rosszul lennék, ha ezen a gagyi TV-n nem szerepelne rendszeresen, a nap minden órájában valamilyen begyepesedett agyú un. celeb senkiházi.
Normális magyarok ! ÉBRESZTŐ !!!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-02-16 19:56:51
Tulajdonképpen én annyit tudok az ügyhöz hozzáfűzni, hogy a retektv.-t kb. 5 - 6 éve nem nézem ! Lehet, talán még több is ! Semmit de semmit, olyan számomra az a hazugsággyár benne a hazugsággyártókkal, mintha nem is lennének...És nagyon jól megvagyok így nélkülük...abszolut nem hiányoznak.....
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?