Blogolj!

Valóra vált a Super Bowl beharangozó a téli olimpián

Ragnar Volarus

A Sport TV beharangozóján jót nevettünk, de a norvég olimpiai csapat mosolya nem lehetett teljesen őszinte Pjongcsangban.

A Super Bowlt így vezette fel a Sport TV.

Még jópofának is mondhatnám, ötletes, eltér a megszokottól. Elsőre nem is láttam a teljes videót, de rögtön kíváncsivá tett, így még az a ritka eset is előfordult, hogy vártam a következő reklámszünetet. Ami nagy szó.

A fenti videó persze csak egy vicc, de a téli olimpia helyszínén ez a vicc valósággá vált. Merthogy 1500 helyett véletlenül 15 ezer tojást rendelt a pjongcsangi téli olimpián tartózkodó norvég küldöttség. A csapat szakácsainak csak kerekedett a szeme, mikor fél teherautónyi tojás érkezett szálláshelyükre. Tore Övrebö sportigazgató közölte, hogy az interneten rendelték meg a szállítmányt, és egy hiba következtében (a Google fordító a ludas) a kívánt 1500 tojás tízszeresét kapták meg.

Fotó: extracrispy.com

"Csak hordták és hordták, nem akart vége szakadni" - mondta Stale Johansen konyhafőnök, hozzátéve, a remélt ünnepi tortákhoz így bőven lesz alapanyag.

Ha minden igaz a feleslegesen kiszállított tojások nagy részét végül sikerült visszaküldeni, de a szakácsok a következő napokban javarészt omlettet, főtt tojást, tükörtojást és tojásos füstölt lazacot készítenek a delegáció számára. A norvégok egyébként 109 versenyzővel képviselik magukat az olimpián, és északi síben, sífutásban valamint sílövészetben most is éremesélyekkel indulnak.

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/48303/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?