Blogolj!

Bíróság elé állítaná a közmédia Simon Józsefet

„Politikai tarkólövés – így végzed hát te is?” A Hirado.hu az Orbán Viktort vérző fejsebbel ábrázoló szocialista politikus polgári jogi és büntetőjogi felelősségre vonását sürgeti.

Mesterházy Attila és a gyűlölet legújabb szoci bajnoka, Simon József. Fotó: Facebook

Szánalmas és sunyi módon a Fideszt, a Fidesz gyűlöletkeltését hibáztatja az MSZP azért, hogy a szocialisták pécsi elnökségi tagja a miniszterelnököt vérző fejsebbel ábrázoló fotómontázst posztolt, és még „viccelődött” is azon, hogy nincs ebben a képben semmi hiba... Molnár Gyula és szedett-vedett bandája nem zárta ki Simon Józsefet, nem határolódott el tőle, maradhat minden a régiben, szóval ez az emberbőrbe bújt pécsi szürkefarkas részt vehet a siralmas kis pártéletben, akár tevékeny részese lehet a szegfűsök által támogatott „független” Mellár Tamás baranyai kampányának.

Milyen párt az, ahol még egy ilyen simonjózsef is elnökségi tag lehet??

„A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem" - jutottak eszembe Szolzsenyicin szavai, amikor megláttam a fenti képet a fejlövés áldozatának mutatott Orbán Viktorról az Indexen. Posztolta Simon József, a pécsi MSZP elnökségi tagja a Facebookon. A képfelirat úgy hangzott: „Keresd a hibát!!! Én nem találtam".

Hacsak... Hacsak!

A közmédia állítja:

„bírósági eljárás várhat az Orbán Viktornak fejlövést szánó szocialista politikusra”.

Az M1 és a Hirado.hu jogi szakértője szerint polgári jogi és büntetőjogi felelősségre vonás várhat a begőzölt szocialistára, azaz akár ugorhat is a további politikai karrier.

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója „kiemelte, hogy bár a politikusoknak és egyéb közszereplőknek a joggyakorlat szerint többet kell tűrniük az átlagosnál, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy az alapvető emberi méltóságukban is megsérthetik őket. A jogász szerint

Simon József az ízléstelen felvétellel egyértelműen túlment ezen a határon, képmontázsának sugalmazása ugyanis dehumanizáló, így akár becsületsértés, és személyi jogok megsértése miatt is felelősségre vonhatják.”

Önmagát és pártját már biztosan dehumanizálta Simon József, amit csak erősíti, hogy sem az MSZP-elnök, sem Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt fejében nem fordult meg a felelősségre vonása. Ha viszont a közmédiának igaza lesz, a bíróság előtt legalábbis magyarázkodnia kell majd a szocik legújabb torzszülöttjének – aki nem kizárt, hogy a mocskos fejlövéspoénnal politikai és jogi értelemben saját magát lőtte tarkón.

Tán több Radnótit kellett volna olvasnia.

3
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/48043/pics/lead_800x600.jpg
Facebook,Hirado.hu,MSZP,Orbán Viktor,Simon József
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Suarez jr. 2018-02-03 11:33:47
A féreg simonnak, a gyilkolászó komcsi - bolseviknek, a dögevőnek én ma estére egy HALAT küldök vacsorára, mint Szicíliában szokás !!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-02-03 11:29:49
A rohadék komcsi párt már nem csak lopós, hazudós, tolvaj, sikkasztó párt, hanem GYILKOS PÁRT is !! A csepeli gyilkosok után / Deme...../ most itt van egy másik moslékzabáló zsírdisznó aki szintén komcsi és gyilkolni akar, mint kóhn/kun/bélák,stein/szamuelik, rákosik, kádárok , és a mostaniak !!! Rotyog a vér bennem, magyar véreim, meddig tűrjük ezt az alávaló, szenny , gazember bandát, hogy itt háborítatlanul, garázdálkodjanak , gyilkolásszanak !!!!????
Válaszolok
Emőke 2018-02-03 10:48:57
De miért "akár, vagy nem kizárt", hogy bíróság elé álljon a gyűlöletkeltésért? Szegény elnyomott, csontsovány, éhező "politikus" minden oka meg van, hogy gyűlölködjön! Nincs lakása, ennivalója, pénze stb..... jogos a lázítás!!!!!Hajrá Mesterházy elvtárs és társai!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?