Blogolj!

A 444 zsoldosai

Tizenegyen vannak. És egyikük sem magyar!

Betették a lábukat Felcsútra.

A három négyes persze arról is ismert, hogy kéjes örömmel törli bele a lábát mindenbe, ami felcsúti, és mindenbe, ami így vagy úgy a regnáló miniszterelnökhöz kötődik. Szóval kapva kap minden alkalmon, és ha nincs lehetőség, kikaparja magának. Pláne, amikor érkezik a magas (futball)labda...

A 444 sokadik alkalommal ver oda a Puskás Akadémiának. Az aktuális attak tárgya, hogy a felcsútiak leigazolták tizenegyedik légiósukat, ergo: tavasszal ki tudnának állni egy komplett külföldi kezdővel.

Igen-igen, ők, ott: a magyar utánpótlás fellegvárában.

Hasítani lehet a kárörvendést a 444 füstszagú tanyáján, amikor a virtuális világba okádják az alábbi elképzelt Puskás-tizenegyet: Danilovics – Klinar, Heris, Trajkovszki – Bacelic-Grigic, Mevoungou – Latifi, Vega, Knezevic – Perosevic, Diallo.

„Lassan nemcsak a fiatalok szorulnak ki a Puskásból, de a magyarok is”

– üzenik a magyar labdarúgás nemzeti arcvonalának.

Tagadhatatlan, hogy a Magyar Jeti billentyűbolond szörnyeinek nem kell a szomszédba menniük a szemétségért, ám ezúttal érdemes felsöprögetni a szétszórt igazságmorzsáikat. Hiszen az alapfilozófia lehet bármennyire nemes, ha a gyakorlat csúnyácskán felülírja.

A zászlóshajó nem kaphat léket, mert ad 1: odavonzza a vérszomjas (média)kalózokat; ad 2: magával rántja az egész flottát. Azaz nem elég elmagyarázni, be is kell bizonyítani, hogy a tehetséges magyar fiataloknak pályaívet rajzoló akadémiai álom nem csupán (sport)politikai termék.

Csak így mutathatunk fityiszt a zsoldosoknak!

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/47592/pics/lead_800x600.jpg
444,akadémia,Felcsút,idegenlégiós,labdarúgás,Orbán Viktor,Puskás Akadémia,utánpótlás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Katalin 2018-01-23 11:21:56
....HOGY NE LEGYEK KÖZÖNSÉGES: LE VANNAK SZ..VA,MÁR MINT A 444,AHÁNYAN VANNAK, A SOROSUKKAL EGYÜTT!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?