Blogolj!

Vágó odavágott a TV2 szupervetélkedőjének

Oké, hogy savanyú a szőlő, ám a gyurcsányista kvízmester ezúttal azért nem lőtt méretes bakot.

Valamikor a nemzet barkochbásának számított, mára beleöregecskedett a Gyurcsány-pártba, ám árgus szemekkel figyeli a televíziós kvízműsorokat Vágó István. Közösségi oldalán pedig – amikor nem éppen Orbán Viktort vagy a Fideszt szapulja – leplezetlen kárörömmel számol be a szarvashibákról. Ezúttal a TV2 Piramisát találta telibe hízó májjal.

Álljunk meg egy szóra!

A talajt (képernyőt) vesztett Vágó Istvánnak nagyon egyértelműen savanyú a szőlő. Bár partra vetett halként vergődik, ennek ellenére nem lőtt méretes bakot, mert a Vajna-csatorna „szupervetélkedője” immár dokumentáltan hemzseg a hülyeségektől. A megkopott fényű vetélkedőmester Gulyás Márton-i lendülettel fest fel két képet közösségi oldalára. Az egyik szerint a gazdasági válság 2007-ben robbant ki (amúgy 2008-ban), a másik arra utal, hogy az oboának vagy csak az angolkürt, vagy csak a tuba a rokona (Azzal együtt, hogy az angolkürt fa-, a tuba pedig rézfúvós, Vágó szerint „Ez olyan kérdés, mint hogy melyik a rokonom? Az apám vagy az unokaöcsém?”)

Van benne valami.

A televíziós kvízműsorok sem a régiek már. Tisztelet a kivételnek, de úgy általában az a jellemző, hogy tort ül a tudatlanság és a felületesség, a minél nagyobb show, a cirkusz, a túlcsicsázott látvány oltárán feláldozzák a tartalmat és az értelmet. Miközben egyik rossz ötletet a másik után lopkodják el egymástól a kreativitásból felmentett rivális kanálisok.

Ezzel együtt Vágó István „kifinomult” igényeinek sem lenne könnyű megfelelni. Hogy találna-e olyan tévés vetélkedőt, ami tökéletesen megfelel neki annak ellenére, hogy nem ő vezeti?

Szkeptikus vagyok.

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/47390/pics/lead_800x600.jpg
andy vajna,Piramis,tv2,Vágó István
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Suarez jr 2018-01-19 07:27:12
Vágó egy kikopott,eszement /..sohasem rendelkezett nagyobb mennyiséggel../ kivénhedt bohóc / a leges legrosszabbak közül / paprikajancsi !! Ennyit is ér...A kutyasem kiváncsi sem az idióta fejére, sem a hülye benyalós - és köpködős dumájára ! Mi meg főleg nem és nem is voltunk kiváncsiak sohasem !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?