Blogolj!

(18+) Terry Black és a nők tisztelete

Kecskés István

Jó, hát sokat nem várhattunk, de a méltán híres meleg most talán túl messzire ment. Illetve nem, nem ment elég messzire, mert még itt van az országban.

Vonatkoztassunk el mindentől, de tényleg. Konkrétan nem érdekel, hogy Vona Gábor szereti-e a fiúkat és ha igen, akkor hogyan. Az egész ügyben egy érdekes dolog van: Terry Black, leánykori nevén Rácz Károly szerepe. 

Még valamikor tavaly tavasszal került elő ez a vállalhatatlan figura és állította ugye azt, hogy Vona Gábor Jobbik elnök a saját neméhez is vonzódik. 

A TV2 nem normális...

Töredelmesen bevallom nem érdekel, hogy Vona Gábor a fiúkhoz, vagy a lányokhoz vonzódik-e. Ennek egyik - jelentős - oka az, hogy egy pillanatig sem osztottam a Jobbik korábbi, még a cukisodás előtti, véleményét a melegek bebörtönzéséről. Szóval magasról teszek rá, hogy melyik nem vált ki izgalmat Vona Gáborból.

Egy normális világban – pontosítsunk: a polgári Magyarországon – mindenki magasról tenne rá, hogy mit mond ez kártevő. És nemcsak azért, mert Vona Gábor magánügyéről van szó, mondhatnám úgy is, hogy az az ő baja, ha nem a nőket szereti. Hanem leginkább azért, mert ki a túró ez a Rácz Károly? 

A tévés összeállítás után jött is a feljelentés, majd a per, meg is volt az első fordulója, amely előtt és után forgatott az N1 TV stábja. A beszélgetés mélypontja itt is van: 

Na most ugye azt tudjuk, hogy Terry Black nem teljesen férfi, vagyis azt nem nagyon várhatjuk el tőle, hogy a riporterben tisztelje a nőt. Ezzel együtt is beszélhetne vele úgy, mint egy emberrel, de tényleg ne tegyük magasra a mércét. A fenti szóváltást írásban most nem idézném, aki akarja nézze meg. 

Aztán gondolkodjon el azon, hogy adhat-e Terry Black (Rácz Károly) szavára, vagy sem. Mert ez az egész neki nem más, mint egy szereplés. Ennyi. 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/47362/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?