Blogolj!

Egy liberális felnyomta Bayer Zsoltot!

Vannak dolgok, amik nem változnak. Vélhetően az is kőbe van vésve, vagy a génekbe van kódolva, hogy a magyarok imádnak feljelenteni.

Az irigység, a gyűlölködés afféle magyar átok lehet. Kódolva van, hogy imádunk árulkodni, feljelenteni, belepofázni olyan dolgokba, amihez amúgy semmi közünk. Sokan a saját nyűgjeik miatt másokon élik ki magukat, vagy önmagukat gondolják minden és mindenki felett állónak. Ilyen lehet az általam egyszer már megzenésített Városi Kurír újságírója Zina Mihailova is, aki egy békés kedd délelőtt felnyomta Bayer Zsoltot a Médiahatóságnál.

A publicista, aki ugye a Blogstaron blogot is vezet, az Echo TV Sajtóklub című műsorában, a feljelentő szerint megsértette Konrád György író emberi méltóságát. Jaj…

Kicsit nézzünk vissza a közelmúltba, hogy mi is vezetett ide. A Kossuth-díjas tollforgató a HVG-nek nyilatkozta, hogy ha Orbán Viktor nem akar az egykori román diktátor Nicolae Causescu sorsára jutni, akkor önként el kell mennie valahova. Emlékszünk: a magyargyűlölő románt és nejét a forradalom idején a rögtönítélő bíróság halálra ítélte, amit hirtelen meg is oldottak egy laktanya udvarán. Szóval Konrád szerint ugyanez várhat Orbán Viktorra és a feleségére.

Ehhez képest Bayer Zsolt olyanokat mondott a műsorban, hogy ezt nem szabad szó nélkül hagyni, vagy el kell sétálni az író házához és azt, hogy Konrád túllépett egy határt. Minden bántás nélkül: már Bayer Zsolt sem a régi? Semmi takony, semmi nyál, semmi vér…

Zina Mihailova mindenesetre jó alaposan feljelentette a publicistát, mert ugye a médiában így nem lehet viselkedni. Konrád Györgyre szerinte ez nem vonatkozik. Az nem fáj neki, amit liberális társa mondott. Sőt, mint kiderült a feljelentés tényével még dicsekszik is, hiszen cikket is írt róla.

Amúgy Zina Mihailova Facebook adatlapja szerint az Antifasiszta Hálózat munkatársa, a Városi Kurírnál pedig gyakornok. (Gya-kor-nok!!!) Az egyik utolsó posztja:

Tényleg miért nincsenek kint az emberek az utcán Orbán lemondását követelni?? Ja,bocs hideg van s rossz az idő. Majd tavasszal, ja akkor meg választások lesznek.

Az eszébe sem jut, hogy az emberek egy jelentős része esetleg elégedett. Szerintem jelentse fel őket…

 

4
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/47322/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Főnix
Főnix 2018-01-19 13:29:35
Aki fenyegetőzik, az gyáva. A fenyegetőzés pedig nem vélemény. De legalább most már visszafogta magát. Tanulja meg mi a vélemény nyilvánitás.
Válaszolok
Marika 2018-01-17 21:13:44
Nagyon sajnálom a feljelentőt mert ebből látszik milyen korlátolt persze a beteg gyerek is azt várja hogy pátyolgassák a szülei biztos ez hiányzik neki
Válaszolok
Janka 2018-01-17 13:01:16
Teljesen mindegy, hogy Bayer Zsolt kiről mit ír, a láthatatlan hálózatban működik az összetartás, ami egyben az ellenvélemény megsemmisítésének lelkes elkövetésével jár együtt.
Mindenki pontosan tudja ebben a hálózatban, hogy kivel és mivel kapcsolatban mi a feladata. Kit és mit kell "feldobni", kiknek és miknek kell tapsikolni, miért kell tüntikézni, vagy éppen visítva háborogni.
Alapos, kiterjedt kiképző kurzusok készítik fel és kapcsolják össze a hálózat tagjait és tagszervezeteit erre a feladatra. "Érzékenyítik" a tagokat és felkészítik a bozótharcra, ami abból áll, hogy mutatkozz másnak mint ami vagy, és tedd azt, amire a felhatalmazást, és az alapos kiképzést megkaptad!
Válaszolok
Katalin 2018-01-17 10:21:19
Katalin Szerdahelyi nem a fideszes tollnokok támadták meg magát gyakornok kisasszony,hanem maga támadta meg BAYER ZSOLTOT,lehet jelentgetni,mert ezt csinálták a lúdtalpas házmesterek is a rákosi érában,.Maguk semmivel sem különböznek tőlük,érdekes nem konrádot jelentette fel,amiért bárkit gyílkolással
fenyegetett,hanem a sokkal gyengébb jelentőséggel bíró Bayer kijelentést ....mert maguk mind ilyenek,sosem jelentőségében látják a helyzetet,hanem libsi individualizmusában.nem magát fogjuk szeretni ezért,hanem Bayert annál jobban! FUJJJJJJJ!ű
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?