Blogolj!

A Ripost és a hatalmas migránstömegek

Hihetetlennek tűnik, de még a túltolást is túl lehet tolni. Nem pontosan tudni, kivel van az Ómolnár-bulvár.

Önök mit értenek azon, hogy „hatalmas migránstömegek”? Tegye fel a kezét, aki úgy gondolkodik, mint a Ripost!

A kormányközeli „fülledt-laza-véres-erőszakos” bebizonyította, hogy még a túltolást is túl lehet tolni. „Hatalmas migránstömeg indult neki a magyar határnak” – hirdeti öles betűkkel az Ómolnár-birodalom, ezzel forrósítva a kedélyeket e szokatlanul hűvös januári kedden. Az egyszerű honpolgár a déli országrészben már-már az óvóhelyet kutatja, értesíti szeretteit, vagy legalábbis védekezésre alkalmas eszközei után nyúlkál. Aztán még mielőtt elszabadulna a pokol, nem Ahmed, hanem a Ripost robbantja a bombát.

Amennyiben kibontja az igazság minden részletét. (Bár ne tette volna...)

Szóval annyi történt, hogy hajnalban 22 (huszonkettő) migráns próbált meg jogellenesen bejutni az országba Hercegszántónál (persze, hogy nem hagyták a rendőrök), Bábolnánál pedig 6 (hat) illegális bevándorlót csíptek fülön a zsaruk egy szerb autóban.

Huszonkettő meg hat az barátok között sem több huszonnyolcnál. Ami „hatalmasnak” soványka, „tömegnek” karcsú. Szakmánk, az újságírás kifigurázására viszont éppen alkalmas. No meg arra, hogy később esetleg a valós veszélyt is téves riasztásnak gondolja az átlagpolgár.

Az ostrom amúgy – érdeklődés hiányában – egyelőre elmarad. Mindenkinek le lehet nyugodni a p.csába, már úgy „ripostosan”.

Hogy aztán az ilyen eszetlenül szenzációhajhász cikkek után a jámbor olvasó úgy első, őszinte felindulásában a migránsokat vagy az újságírót/a lapot (a kormányt?) küldi-e el cifra káromkodással melegebb éghajlatra, azt mindeninek a fantáziájára bízzuk.

Ennyit még arról, ki kivel van...

2
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/47274/pics/lead_800x600.jpg
bulvár,migráció,migráns,Ripost
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-01-16 12:45:58
Fujjjjjjjj
Válaszolok
Ferenc 2018-01-16 12:37:33
Mitől kormányközeli a ripost?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?