Blogolj!

Tények és történelem – a béka segge alá kukkantott a TV2

Pintér M. Lajos

Lehet, hogy viccműsort akarnak csinálni a híradójukból?

„Mától hivatalos: csak a fogalmatlan debilek maradtak Andy Vajna kanálisánál.”

No, ezt nem mi írjuk és gondoljuk így ebben a formában, sőt, a stílustalanságért egy fejcsóválós ejnye-bejnye kíséretében be is írunk egy fekete pontot a Gyurcsány-párt előretolt médiaöklének, a Nyugati Fény nevet viselő verekedős blognak.

Ezzel együtt el kell ismerni, lényegét tekintve elkapták a szarva közt a tőgyét.

Történt, hogy az Andy Vajna érdekeltségében botorkáló TV2 Tények című műsorában valóban megdöntötték Tímeát az überelhetetlennek hitt hülyeségrekordot.

A showműsorrá alakult híradó arról a különös politikai mozzanatról igyekezett beszámolni, hogy egy körmendi baloldali politikus, Nagy Gábor a Facebook-posztjában azt írta:

„Sajnos ahhoz, hogy Körmend vk-ban ne a fideszes V. Németh Zsolt győzzön, ahhoz a jobbikos Bana Tiborra kell szavazni.”

Az országos televízió nagy tudású riporternőjének – nem tippelem meg a hajszínét, mert tutira megvádolnak valamiféle hímsoviniszta molesztálósdival – ez alapvetően megoldhatatlan feladatot jelentett. Ami két dolgot jelenthet: vagy iszonyatosan alacsony a mérce a „ketteskénél”, szóval különösebb képzettség és tájékozottság nélkül is komoly „kárriert” lehet befutni, vagy pedig egy történelemből túlképzett tudóspalántát igyekeznek most megfertőzni a híradózás rejtelmeivel.

Történt ugyanis, hogy V. Németh Zsoltból a keresztség által egy jeles dinasztia sarja lett:

Ötödik Németh Zsolt.

Királyság! Ja, nem. Mélypont. Bekukkantottak a béka segge alá. Jó hír, hogy innen már csak felfelé vezet az út. Mi, a magyar foci szerelmesei jól tudjuk ezt. 1986, Irapuato óta eleget ismételgetjük...

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/47238/pics/lead_800x600.jpg
andy vajna,Nyugati Fény,Tények,tv2,V. Németh Zsolt
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?