Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Aczél Endre most Balczó Andrást vádolja

Bevallom nagyjából akkor hallottam utoljára Aczél Endréről, amikor már a Népszabadság számára is vállalhatatlanná vált, mert Kiss László úszóedző ügyében azt írta a Facebook oldalára, hogy az erőszak áldozata "szeretett kefélni". 

Aczél Endre most Balczó Andársba rúgott bele néhányat. Mondjuk jókor, mert a legendás öttusázó éppen csütörtökön vette át a MOB és a MSÚSZ közös életműdíját. Háromszor nyert olimpiát, tíz alkalommal volt világbajnok és tizenkétszer győzött Európa-bajnokságon. Ha valaki, akkor ő megérdemelte az elismerést, hiszen ez az élet valóban mestermű. A díj átvételekor Balczó András felemelő beszédet mondott. Szabó Lőrinc, Ady Endre és még az Isten is benne volt. 

És akkor a Facebookon előkerült Aczél Endre, s a díjátadóval kapcoslatos egyik poszthoz ő maga is hozzászólt. 

Balczó kb. 40 éve a keresztény hit erkölcsi magaslatairól oktatja az országot, és tudomást se akar venni arról, hogy minden disznóságban benne volt. Holott nem volt a Jóisten kiválasztottja, hanem egy kiemelkedően tehetséges sportoló. Más. Egyik társától tudom, hogy mi zajlott az öttusázók sportuszodai pihenőszobájában a csajokkal. A fiúk is hárman voltak, nem jelentette fel őket senki. Megint más. Balczó NEM ment el Móna temetésére mert Móna anyja zsidó volt. Elég??+

Elég… Sőt! Sok is!

Mert az egy dolog, hogy Balczó András engem nem oktat semmiféle magaslatról, ez a legkevesebb. Hogy a tehetség és a kiválasztottság összefüggésben áll-e azt nem tudom, de hajlamos vagyok elhinni, hogy akad valamennyi. Balczó Andrást kedveli az Isten – ezzel talán kár vitatkozni. De aztán jönnek a vádak. Nem egyértelműen leírva, hanem ködösítve, általánosítva. Így vádolja meg a teljes öttusázó társadalmat… Aztán tovább is megy, mert állítása szerint Balczó András azért nem mert el valakinek a temetésére, az elhunyt édesanyja zsidó volt. Ez ugye azt jelenti, hogy Aczél Endre értelmezése szerint az öttusa történetének legnagyobb alakja antiszemita. 

Szomorú…

Aczél Endre már megint a Facebookon éli ki magát. A saját érdekében el kellene kerülnie a jövőben a közösségi oldalt. Még a végén a Népszavánál sem kérnek majd többet belőle. 

4
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/47204/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Varga 2018-01-16 10:59:08
ez acél-elvtárs a kommunista időket idéző áporodott, büdös levegőjű aczéli-stílusgyakorlat
Válaszolok
Frédi 2018-01-15 23:15:11
Ez az acél endre is olyan mint a többi celeb. Mindegy mit hazudoznak össze-vissza,csak irjanak róla. Már megint az unalomig mantrázott "zsidó kártya", holott nálunk élnek a legnagyobb biztonságnak és tiszteletben azok a zsidók,akik nem akarnak különbek lenni a többi tisztességes polgártársuknál. Celebeknek,+ a molesztálás. Szégyellje magát,pedig én ön valamikor a romániai forradalom tárgyilagos kommentárjaiért nagyra tartottam. A mindenek feletti Hazafinak,-Balczó Andrásnak a cipőjét sem viheti tisztesség esetében. Jellemző,hogy másra mutogat,másra hivatkozik.Lényeg,hogy írjanak önről,mint a rég elfeledett mindenki qrvája cimmel rendelkező régen elfeledett Anikóról. Hánynom kell öntől!
Válaszolok
baviki69 2018-01-15 11:32:33
Ez a féreg azt hiszi, hogy még mindig a kádár-aczél éra fedezékében van! Nyomorult!
Válaszolok
Emőke 2018-01-14 10:57:40
Rohadt mocsok ez az Aczél Endre, hogy van mersze a szájára venni Balczó Andrást? Aki mindenkinél különb volt a sportvilágban? Na és ha keresztény???? Az neki miért fáj, mert ő egy hazudozó aljadék, irigy dög?? Bár meg tudná büntetni az Isten az ilyen aljasságért, amit más becsületes emberrel, emberekkel szemben elkövet! Ocsmány senki!
Na nem írok semmi többet róla, mert csak rosszabb lesz!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?