Blogolj!

Nem gondolkodta túl a visszatérő Fridi

Simicska Lajos rádiójában jelentkezik újra több év hallgatás után. Leendő műsorának címe nem éppen a kreativitásról árulkodik.

2016-ban tűnt el a magyar médiából Friderikusz Sándor, aki előbb az Összezárva Friderikusszal című produkcióból szállt ki, mert nem tetszett neki a TV2 jobbra tolódása, majd az ATV-vel is szakított. Kétévnyi kényszerpihenő után megtalálta a számára ideális helyet: Mucikát követve ő is Simicska Lajos hajójára ugrik fel. 

Már nem kell sokat aludniuk azoknak, akiknek esetleg - feltéve, de meg nem engedve - hiányzott a szétcsúszott Fridi-stílus, hiszen január 21-től a 89.5 Music FM-en vasárnaponként néhány órácskára rabolja majd az étert. Ha hinni lehet a pletykáknak, közéleti témákat kíván boncolgatni. Nofene.

Csak reménykedni tudunk benne, hogy izgalmasabban, sokszínűbben, mint amilyen címet sikerült kiagyalni a hamarosan induló műsornak. „Friderikusz Sándor” – kreativitásból bizonyosan fel volt mentve, aki az agyonhasznált és megkopott márkanévvel árulja a show-t.

Hiába gyúlnak az örömtüzek a ballib médiában. Ez így nem meglepő, pláne nem mulatságos.

Pedig már majdnem elfelejtettük, milyen volt (Fridi) szürkesége...

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/47112/pics/lead_800x600.jpg
89.5 Music FM,Friderikusz Sándor,Simicska Lajos
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-01-12 12:00:24
Kedves Zsolt!
Ezekkel a hírekkel már nem érheti az embert meglepetés. Egyre inkább biztos vagyok benne, hogy ezekre a csatornákra még véletlenül (kíváncsiságból sem) fogok "rátévedni! Ahol Simicska bármilyen formában akár a háttérben, vagy az élvonalban feltűnik, már nem nézhető és nem hallgatható.
Üdv: Emőke
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?