Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Rühes hírek a sajtóban

Mi az érdekesebb hír? Az, hogy van rühes beteg, vagy az, hogy nincs? Az, hogy hosszú a kórházi várólista, vagy az, hogy nincs is várólista? Az, hogy miatta kamerázták, vagy az, hogy nem?

Nézzük a híreket magukat: 

1.

Betegek és ápolók is rühesek lettek a Szent Margit Kórház ápolási osztályán – tudta meg az RTL Klub Híradója.

Átvette ezt az információt a teljes magyar sajtó, jöttek is a felhorkanások, hogy bezzeg a stadionok, meg a sport, meg minden. Aztán a Szent Margit Kórház tegnap cáfolta ezt az egészet. Érdemes szemezgetni a címekben, amelyekben az intézmény neve és a rühes szó tudatosan minden alkalommal megjelenik. A kulcsszavak: "tagadja, cáfol, nincs". Amúgy a kórház szerint tavaly ősszel voltak ilyen jellegű megbetegedések, de ma már mindenki túl van ezen.

2. 

Négy évvel későbbre, 2022-re kapott előjegyzést súlyos betegségére Krámli Kinga pedagógus, a Napra, a MINGU,a  Fondor és az Armenia Jazz Quintet énekesnője. A harmincnégy éves hölgy kilenc éve küzd a kórral, megpróbáltatásairól pedig egy Facebook-bejegyzésben számolt be, mint írta, betegsége, a bélendometriózis a méhet körülvevő méhnyálkahártya jelenléte a méhen kívül. (pestisracok.hu)

Szomorú. Nem! Felháborító. És ebben a formában nem is igaz… 

A megjelentekkel ellentétben a várakozási idő legfeljebb két hónap. Visszautasították azt is, hogy a NEAK csak heti egy beavatkozást finanszíroz egy-egy intézményben endometriózis miatt. Mint írták: a beavatkozások finanszírozására a NEAK nem határoz meg sem heti, sem éves beavatkozásszámot, az endometriózis kezelésére alkalmazott gyógyszereket is jelentős mértékben, illetve akár 100 százalékban támogatja a társadalombiztosító. (NEAK)

És még valami, ami egyáltalán nem elhanyagolható: 

…egy bizonyos „sztárorvosra” vár a beteg. Mint kiderült, ez így igaz: azt, hogy Krámli Kinga egy bizonyos orvoshoz ragaszkodik, maga is megerősítette Facebook-bejegyzésében. (mno)

Persze ez már mindegy, mert az ítélet megszületett, hiszen azt írta az újság, hogy négy évet kell várni egy műtétre – mindenki mondjon le! Többnyire a cáfolat, illetve a betegtársak áltak írtak el is érték a baloldali sajtó ingerküszöbét, de a Magyar Narancs azért hozta a formáját: "Egészen felháborító közleményt adott ki az egészségbiztosítási alapkezelő: szerintük nincs többéves várólista, minden a legnagyobb rendben van".

3.

Bejelentette indulását a választáson, térfigyelő kamerát szereltek az utcájába

Márki-Zay Péter úgy döntött, hogy elindul a hódmezővásárhelyi polgármesteri székért. Bejelentette és térfigyelő kamerát szereltek az utcájába. A hír minden szava igaz. Az összefüggés keresés hamis, hiszen a beruházással kapcsolatban 2017. február 1-én született meg a közbeszerzési kiírás. Hol volt, akkor még a jelölt? A területre december 31-ig kellett volna felszerelni a kamerákat, vagyis van némi késés. Az említett összefüggés nem vitte át az ingerküszöböt a baloldali sajtóban. 

Döntse el, hogy kinek van igaza… 

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/47026/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?