Blogolj!

A punk tanári taknyolása

Pintér M. Lajos

A Reflektor blog tényleg rávilágított a lényegre. Pompás elemzés a Havas–Kálmán-afférról a vicc erejével.

Szénné égette magát Havas Henrik és Kálmán Olga kedden a Hír TV-n. Ez a tuti és Bádog blogunk is értelmezte a tévétörténeti találkozást, melyen fél napja csámcsog a teljes magyar sajtó.

A Reflektor blogon bukkantunk az egyik legtanáribb elemzésre, mely maró gúnnyal szedi ízekre a nagypofájú „tanár urat”, aki élő Egyenes(en)ben „mucikámozta” le a zaklatásairól kérdező műsorvezetőnőt – hogy aztán össze-vissza hazugozzák egymást, miközben kígyót-békát, de főként disznót és ufót vágnak egymás fejéhez. Ezalatt a káoszban elveszik a lényeg, ami a molesztálás maga. No meg annak komolyan vétele vagy éppen komolytalanná tétele némi „lájtos” dögözés által...

De hallgassuk a Reflektort – Összeomlás élő adásban!

„Lehet, hogy Havas a saját tahó-macsó stílusára akart rájátszani azzal, hogy nem tesz beismerést, mert neki nem kell (mert nem követett el semmit), de akkor is hiányzik belőle egy minimális alázat.

Van az a vicc a bicikliző punkról és a néniről. Teker a punk majd irtózatosat taknyol. A néni látja és megkérdezi a punktól, hogy segíthet-e valamit mire a punk ráförmed a nénire, hogy kuss nyanya, úgy szállok le a bicikliről, ahogy akarok.

Na, Havas is ilyen ebben a sztoriban, csak míg a punknak ez jól áll, Havas módszeresen számolja fel a népszerűségét, amire még esetleg támaszkodhat saját maga védelmében.”

Így van. El lehet tolni a biciklit. Amúgy nem csak neki, Kálmán Olgának is...

https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/46689/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Havas Henrik,Hír TV,Kálmán Olga,Reflektor,zaklatás
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?