Blogolj!

Orbán üzent Habonynak a 24.hu-n

Egybegyúrták Kádár új gazdasági mechanizmusát és a felcsúti srácot. Csak a mellkontent csúszott félre.

A 24-es sajátosan köszöntötte az 50-est.

Erősen kezdte az új esztendőt a 24.hu. Talán erre szokták mondani, hogy a maraton első kétszáz méterén még kár sprintelni, mert vissza is üthet, de ők tudják...

Nos, a pezsgős álmaikból ébredezők nyakába zúdították a jeges zuhanyt, hiszen még csak pitymallott, mikor azzal indították a napot, hogy kikukázták, ötven éve született a „láthatatlan” politikacsináló, Habony Árpád. A balliberális hírportálnak kombinálni is volt ereje, amennyiben összegyúrta, hogy a mára kampány-, médiaguruvá és közszereplővé érett egykori koronagondnok-filmszereplő éppen aznap jött a világra, amikor életbe lépett a Kádár-féle új gazdasági mechanizmus. Mentségükre legyen szólva, ennek kiagyalását legalább nem varrják „a felcsúti srác” ötletgazdájának nyakába.

A vitrinezésről és a bulvározásról is elfeledkezett a 24-es, viszont professzionális technikával kísérli meg elfűrészelni az ünnepi partit. Orbán Viktorral üzen ugyanis Habonynak: „50 évesnek lenni nem érdem, csak állapot.”

A habot viszont lefelejtették a tortáról. Akkor lett volna tökéletes a szilveszteri sütögetésük, ha ajándékként befűzik a „gurunak” másik évindító cikküket a meztelen felsőtesttel búvárkodó Vajnáné Timiről. A mellkontent most félrecsúszott.

Apró szépséghiba, de aligha bánják, hiszen - emlékezzünk meg hajnali hoaxukról is, miszerint „megfeledkezett” Orbán védelméről a TEK - már reggel 9 előtt megadták az alaphangot 2018-ra. 

BÚÉK, 24.hu! Az élet hosszú harc!

Azért a pihenésről se feledkezzetek meg!

1
https://media.blogstar.hu/./pages/media/contents/blog/46598/pics/lead_800x600.jpg
24.hu,habony árpád,Orbán Viktor,TEK,Vajna Tímea
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Suarez jr 2018-01-08 22:37:30
A 24.hu ellen kell harcolni ?? Szívesen megyek, értesítést várok, szóljatok !! Bár Habony - ha kell egyedül sírba teszi az egész virsliujjú, kígyóvállú megélhetési, alulképzett, primitív firkász bandát !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?